Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mkm
16-08-2009, 15:42
Wahacze - wymiana
Autor Wiadomość
lewap2 
Nowy Forumowicz
lewap2

Auto: Lancer 1.3 '99
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 07-04-2007, 18:50   Wahacze - wymiana

Vitam !!

Pewien mechanik mnie postraszył , ... panie, Mitsubishi i do tego Lancer we Warszawie na te dziury, to wahacze do wymiany co roku, w tyk aucie się nie da wymienić tyko końcówek trzeba całe wahacze, za sztuke 300 pln... :shock: :shock:

Czy rzeczywiście (Mitsu, Lancer '99 1299cc, LPG) tak jest z tymi wahaczami? Może da się to jakoś regenerować?

Pozdrawiam i Wesołych Świąt Życze :!: :!: :!:

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 07-04-2007, 19:25   

Niedaleko mnie jakiś koleś regenruje wahacze ale dla Ciebie to połowa polski do przebycia :mrgreen:
Rada - wejdz na forum lokalne dla Wawy i moze ktos z nich wie czy cos jest w okolicy.

Tu masz to forum mazowieckie

auto-moto
[Usunięty]

Wysłany: 09-04-2007, 12:49   

lewap2 napisał/a:
Pewien mechanik mnie postraszył , ... panie, Mitsubishi i do tego Lancer we Warszawie na te dziury, to wahacze do wymiany co roku, w tyk aucie się nie da wymienić tyko końcówek trzeba całe wahacze, za sztuke 300 pln..

Bzdury plecie....za sztukę 300 zł :lol: :lol: :lol:
Ja mam oryginalne Japońskie (NAKAMOTO) wahacze do tego Lancerka po 170 zł (oczywiście mówię o dolnych). :wink:

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 09-04-2007, 17:26   

Bzdury gada i tyle. Pewnie zna się jedynie na FSO i starych VW i wierzy w mity, że japończyki mają słabe blachy, mało trwałe zawieszenie i potwornie drogie części. Olej takiego mechanika, bo naprawdę nie wie, co mówi.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 09-04-2007, 19:33   

jedz do Tomka Michala - kolo Grojca, adres masz pod menu na mojej stronie WWW

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Wysłany: 09-04-2007, 21:30   

Ja wymieniłem z jednej strony po 14 latach na używkę za 100PLN, drugi mam jeszcze fabryczny. A w Poznaniu drogi nie lepsze. Zmień mechanika, mi taki idiota wymienił klocki na jakieś niewłaściwe i się okładziny odkleiły. Od tej pory wszystko robię sam. :x

lewap2 
Nowy Forumowicz
lewap2

Auto: Lancer 1.3 '99
Wysłany: 13-04-2007, 09:38   zmień mechanika ...

Vitam !!

Tak jak mi doradzliście pojechałem do innego mechanika, do AutoTW. Wymina owszem jest konieczna, ale nie wahaczy tylko sworzni wahaczy. Dowiedziałem się, że wrażliwe wahacze to są ale raczej w Carismie.

Dzięki za rady!

Pozdarwiam

Artii 
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Wysłany: 16-04-2007, 16:27   

Tylko jedz do mechanika ktory ma prase, bo jak beda wybijac sworzen mlotkiem to pokrzywia Ci caly wahacz :) .

Odpowiedz do tematu