|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Galant 2.5 2002 sedan ciemny automat Wąwał |
Autor |
Wiadomość |
frytos
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant Avance 2.5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-04-2016, 08:39 Galant 2.5 2002 sedan ciemny automat Wąwał
|
|
|
link:http://olx.pl/oferta/mits...html#1e523c2796
Proszę o ocenę. Auto wygląda na pierwszy rzut oka w miarę w porządku. Zastanawiam się jeszcze nad tym egzemplarzem( link:link ) ale ten za 7600 coś słabo wygląda jeden kielich i tył.
opis do tego za 12 900:
Model Galant
Rok produkcji 2002
Poj. silnika 2 500 cm3
Paliwo Benzyna
Moc silnika 163 KM
Przebieg 205 000 km
Typ nadwozia Sedan
Kolor Inny kolor
Stan techniczny Nieuszkodzony
Skrzynia biegów Automatyczna
Kraj pochodzenia Szwajcaria
Auto posiadam od 3 lat. W tym czasie zrobiłem 30tys km. W aucie zostało zrobione: rozrzad z pompa, paski klinowe, napinacze i koła pasowe, nowe świece platynowe i przewody, nowe tarcze hamulcowe, klocki tłoczki, gumki i zawartość tarczobebnow. Nowe amortyzatory Kayaba SR i sprężyny Eibach pro kit, akumulator. Nowy olej w skrzyni biegów zalecany przez producenta. Klimatyzacja jest nabita, ogdgrzybiona i wymieniony filtr kabinowy. Auto jest obecnie na kołach zimowych z rocznymi oponami i wypiaskowanymi i pomalowanymi proszkowo i prostymi felgami. Mam również koła letnie, chyba najładniejszy wzór w galancie widoczne na jednym ze zdjęć. Auto nie miało wypadku, a jedynymi malowanymi elementami są nadkola tylne, typowa przypadłość japonczykow. Były robione w zeszłym roku w zaprzyjaźnionym warsztacie, zrobione również zabezpieczenie podwozia.
Auto można zobaczyć i sprawdzić na dowolnej stacji diagnostycznej. Cena do negocjacji. Auto garażowane. Ma nowy przegląd do marca 2017.
Automatyczna klimatyzacja
Elektryczne szyby
Elektrycznie składane lusterka
ABS
Kontrola trakcji
Podgrzewane fotele
Wspomaganie kierownicy
Aluminiowe 17 cali felgi
Radio CD
Tempomat
Automatyczna skrzynia biegów |
|
|
|
 |
More Than Explo
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 Sedan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-04-2016, 16:57 Re: Galant 2.5 2002 sedan ciemny automat Wąwał
|
|
|
frytos napisał/a: | link:http://olx.pl/oferta/mits...html#1e523c2796
Proszę o ocenę. Auto wygląda na pierwszy rzut oka w miarę w porządku. Zastanawiam się jeszcze nad tym egzemplarzem( link:link ) ale ten za 7600 coś słabo wygląda jeden kielich i tył.
opis do tego za 12 900:
Model Galant
Rok produkcji 2002
Poj. silnika 2 500 cm3
Paliwo Benzyna
Moc silnika 163 KM
Przebieg 205 000 km
Typ nadwozia Sedan
Kolor Inny kolor
Stan techniczny Nieuszkodzony
Skrzynia biegów Automatyczna
Kraj pochodzenia Szwajcaria
Auto posiadam od 3 lat. W tym czasie zrobiłem 30tys km. W aucie zostało zrobione: rozrzad z pompa, paski klinowe, napinacze i koła pasowe, nowe świece platynowe i przewody, nowe tarcze hamulcowe, klocki tłoczki, gumki i zawartość tarczobebnow. Nowe amortyzatory Kayaba SR i sprężyny Eibach pro kit, akumulator. Nowy olej w skrzyni biegów zalecany przez producenta. Klimatyzacja jest nabita, ogdgrzybiona i wymieniony filtr kabinowy. Auto jest obecnie na kołach zimowych z rocznymi oponami i wypiaskowanymi i pomalowanymi proszkowo i prostymi felgami. Mam również koła letnie, chyba najładniejszy wzór w galancie widoczne na jednym ze zdjęć. Auto nie miało wypadku, a jedynymi malowanymi elementami są nadkola tylne, typowa przypadłość japonczykow. Były robione w zeszłym roku w zaprzyjaźnionym warsztacie, zrobione również zabezpieczenie podwozia.
Auto można zobaczyć i sprawdzić na dowolnej stacji diagnostycznej. Cena do negocjacji. Auto garażowane. Ma nowy przegląd do marca 2017.
Automatyczna klimatyzacja
Elektryczne szyby
Elektrycznie składane lusterka
ABS
Kontrola trakcji
Podgrzewane fotele
Wspomaganie kierownicy
Aluminiowe 17 cali felgi
Radio CD
Tempomat
Automatyczna skrzynia biegów |
Dowiedziałeś się czegoś na temat tego galanta?
:::EDIT:::
Sam się czegoś dowiedziałem i mam dwie wiadomości. Jedną dobrą, drugą złą.
Dobra: auto w dobrym stanie, główne usterki porobione, nie ma poważnych inwestycji na horyzoncie, właściciel dobrze traktował ten wóz i jest to widoczne.
Zła: Już go nie kupicie bo jest mój |
|
|
|
 |
|
|