Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Osłona Rockford Fosgate
Autor Wiadomość
mentosik 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0 DID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-04-2016, 19:53   Osłona Rockford Fosgate

Witam
Uszkodziłem sobie osłonkę na subwoofer Rockford Fosgate w bagażniku. Orientuje się ktoś gdzie mogę takową kupić? I mniej więcej za ile ?

alojso 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0 DI-D
Wysłany: 10-04-2016, 08:37   

Pewnie tylko ASO. Napisz do http://sklep.mitsustyle.pl/ - tam mają ASOwe rzeczy ciut tańsze.

Nie wiem jak bardzo uszkodziłeś, ale zainteresuj się spawaniem plastików - to jest czarny kolor, więc jest duża szansa, że zrobią Ci to ładnie. Zapłacisz pewnie 50-100 zł, a jak znam ceny mitsu, to nowa obudowa będzie kosztować z 300-500 zł...

Ja bym się podłączył do pytania, ale w ciut innej formie: czy ktoś demontował subwoofer i zastępował go czymś? Mi on jest zbędny, chętnie bym się go pozbył dla zysku bagażnika, ale dziura zostaje spora.

qbota 
Forumowicz

Auto: OII 2.4 CVT
Wysłany: 10-04-2016, 19:06   

To może się dogadamy? Kolega @mentosik kupi od Ciebie osłonkę a ja głośnik?

alojso 
Forumowicz

Wysłany: 10-04-2016, 19:52   

Najpierw musiałbym mieć czym go zaślepić, bo tam zostanie goła blacha z kablami :(

qbota 
Forumowicz

Auto: OII 2.4 CVT
Wysłany: 14-04-2016, 10:34   

http://allegro.pl/mitsubi...6072307139.html
?

alojso 
Forumowicz

Wysłany: 14-04-2016, 10:48   

Super, że jest taka opcja (choć akurat trochę dobity ten element, w lepszym stanie widzę za 150 zł) ale jak na to patrzę to już widzę ile mechanik skasuje za pracę - pewnie min 200 zł, więc cała zabawa może mi się skończyć nawet dopłatą (bo pewnie 400 zł od Was nie dostanę), a aż tak mi nie zależy na tych ~5l pojemności.

Przedstawcie może kwoty ile jesteście w stanie dać za te dwie rzeczy, wtedy się przejdę do mechanika i zapytam konkretnie i zobaczymy co wyjdzie.

Odpowiedz do tematu