Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsubishi Lancer Fv23 SalonPL Aso Tempomat Klimatyzacja
Autor Wiadomość
bartekcc 
Nowy Forumowicz

Auto: Brak
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-05-2016, 19:47   Mitsubishi Lancer Fv23 SalonPL Aso Tempomat Klimatyzacja

W sobotę wybieram się oglądać kolejne auto:

Cytat:
MITSUBISHI LANCER 1.8 benzyna 143 KM, skrzynia biegów manualna 5-biegowa

Rok produkcji: 2009
VIN: JMBLNCX3A9U013155

Cena brutto = 28 900 zł
Na ten pojazd wystawiamy fakturę VAT 23% – Kupujący zwolniony z opłat skarbowych.
Możliwość odliczenia VAT'u przez firmy.

Ważniejsze elementy wyposażenia:

-Alufelgi 16"
-Klimatyzacja automatyczna
-Elektryczne szyby x 4
-Halogeny
-Elektrycznie regulowane lusterka
-Radio CD/MP3
-Nagłośnienie Rockford Fosgate
-ABS/ESP
-Chłodzony schowek
-Airbag x 9
-Podłokietnik
-Czujnik zmierzchu/deszczu
-Komputer pokładowy
-Centralny zamek
-Immobilizer
-Isofix
-Skórzana multifunkcyja kierownica
-Tempomat
-Wspomaganie kierownicy
-Czujniki parkowania
http://otomoto.pl/oferta/...s-ID6ym2iJ.html

Tutaj ten sam: http://allegro.pl/mitsubi...6086042164.html

Co o nim myślicie?

[ Dodano: 07-05-2016, 14:33 ]
Nie kupiłem. Moim zdaniem nie opłacało się.
Oto lista rzeczy, które to spowodowały:

1. Auto malowane w kilku miejscach (tylne drzwi, błotnik, przód z jednej strony nadkole). Niestety pod drzwiami kierowcy to bardzo widać. Dodatkowo było widać kilka małych wgnieceń.

2. Zderzaki malowane w papisie (podobno były w złym stanie) - przedni z jednej strony źle spasowany pod lampą, odstaje...
Jak tak teraz porównuje zdjęcia z papisa z tymi z allegro to nie wydaje mi się, żeby malowali zderzak.

3. Jedne drzwi nie domykały się jak powinny, trzeba było mocniej trzasnąć.

4. Z przodu czujniki parkowania nie działały (działał jeden na 4, jeden kopnął mnie prądem xD).

5. Auto z kratką - zarejestrowane jako ciężarowy czyli 4 osobowy, brak pasa z tyłu na środku.

6. Wydaje mi się, że auto znosiło delikatnie na prawo - pod czas jazdy podobno było widać że kontruję kierownicą w lewo. Zaproponowano mi, że zrobią geometrie na miejscu.
7. Opony zimowe.

8. Cena nie jest do negocjacji...

Spodziewałem się trochę lepszego stanu. Autko ładnie wyczyszczone w środku, jechało się dobrze. Z tego co się dowiedziałem wymienili w papisie dużo elementów zawieszenia - dało się to odczuć. Prawdopodobnie mechanicznie nie było najgorzej. Dwa razy coś zastukało dziwnie - raz przy kręceniu kierownicą, drugi przy odpalaniu silnika - pewnie to nic takiego, ale już wtedy wiedziałem że nie kupię więc nie wnikałem.

Odpowiedz do tematu