|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba o sprawdzenie Galanta - Bytom |
Autor |
Wiadomość |
Wawrzyn
Nowy Forumowicz
Auto: Aktualnei żadny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-05-2016, 12:15 Prośba o sprawdzenie Galanta - Bytom
|
|
|
Witam wszystkich,
zakładałem już temat związany z tym autem w Szukam Galanta i zwrócono mi uwagę na kilka elementów w tym samochodzie których sam raczej nie sprawdzę bo jestem z Łodzi i przejażdżka do Bytomia to wyprawa na którą nie mam czasu po to by sprawdzić auto i ewentualnie się od niego odbić ale jestem nim mocno zainteresowany.
LINK DO OGŁOSZENIA - http://otomoto.pl/oferta/...e-ID6ynX5f.html
Znalazłby się ktoś kto sprawdził by ten samochód biorąc pod uwagę piękny długi weekend który się dla niektórych zaczął? (dla mnie niestety nie, praca nie wybiera)
Byłbym OGROMNIE wdzięczny za pomoc i na pewno symbolicznie bym się odwdzięczył za sprawdzenie autka bo jednak zamawianie usługi z autotesto za 280zł nie wydaje mi się być w tym momencie opłacalne... |
|
|
|
 |
|
|