|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kierownica w Eclipse II |
Autor |
Wiadomość |
Xylion
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipse II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-04-2016, 21:47 Kierownica w Eclipse II
|
|
|
Witam wszystkich, jestem nowy i mam nadzieję że nie strzelam jakiejś gafy wpisując tutaj swój problem. Dla tych którzy mają Eclipsa II pytanie: Czy nie przeszkadza wam ta wielka kierownica podczas jazdy? Przesiadłem się z Hondy Civic VII i tam wydawało mi się że kierownica jest ogromna, ale kiedy kupiłem Eclipsa zmieniłem zdanie... Przez jej wielkość (i pewnie fakt że samochód już ma prawie 20 lat) ciężko chodzi. Nie mówię tu o promieniu skrętu bo to wiadome że jest podobny co w lotniskowcu. Ale samochód trochę mi zbacza w lewą stronę i przez to muszę bardzo mocno trzymać kierownicę przez cały czas a i w zakrętach nie jest lekko. Czy ktoś może wymieniał w swoim kierownice, czy wystarczy wymienić tylko ją czy trzeba wymienić coś jeszcze (nie znam się na tym za dobrze) i z jakim kosztem się to wiąże co za tym idzie czy warto. Dzięki z góry za odpowiedź i witam wszystkich jeszcze raz |
|
|
|
 |
Trzcina
Forumowicz

Auto: Eclipse RS 2G
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lis 2010 Posty: 55 Skąd: Czaplinek
|
Wysłany: 27-04-2016, 22:13
|
|
|
Kierownica nie ma z tym nic wspólnego, jedź na zbieżność, ale przed tym wszystkim sprawdź ciśnienie w oponach.
Co do kierownicy to najlepiej wygląda z Evo VII-IX ale trzeba przespawać klin. |
|
 |
white90
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 2G 96 i 99
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Kwi 2008 Posty: 608 Skąd: Koronowo
|
Wysłany: 05-06-2016, 10:35
|
|
|