|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
INSTALACJE GAZOWE na Dolnym Śląsku |
Autor |
Wiadomość |
Qropatwa
Nowy Forumowicz

Auto: 1999 Galant 2.5 V6 Elegance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-05-2016, 23:02
|
|
|
To ja się też podepnę. Czy ktoś z Wrocławia porównywał już ofertę Supralu, V-gazu i ALMY. Z tego co wiem Supral ze zniżką dla Mitsumianiaków może być najtańszy (około 3 klocków do 6-garowca), ale V-gaz i ALMA ma lepsze opinie. Co polecacie? |
|
|
|
 |
More Than Explo
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 Sedan
|
Wysłany: 09-06-2016, 17:25
|
|
|
Qropatwa napisał/a: | To ja się też podepnę. Czy ktoś z Wrocławia porównywał już ofertę Supralu, V-gazu i ALMY. Z tego co wiem Supral ze zniżką dla Mitsumianiaków może być najtańszy (około 3 klocków do 6-garowca), ale V-gaz i ALMA ma lepsze opinie. Co polecacie? |
Kolego, pochwal się w razie czego efektami swojego wywiadu Również zamierzam zainstalować LPG w V6 w perspektywie 1-3 najbliższych miesięcy i chętnie poznam opinie i przemyślenia |
|
|
|
 |
szuflada
Nowy Forumowicz

Auto: Galant v6
|
Wysłany: 14-07-2016, 11:22
|
|
|
Jak gazowanie to w Oławie w Speed Gazie , monter b dobrze się zna i ładnie ogarnie , zakładałem u nich w 2011 roku auto śmiga elegancko |
_________________ got milk ?
- Galant SE 99r
- E46 325 03r |
|
|
|
 |
|
|