Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Reperaturki tylnego zderzaka a poszerzenia?
Autor Wiadomość
grzesix81 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,0 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-07-2016, 13:26   Reperaturki tylnego zderzaka a poszerzenia?

Witam,

Mam kolejną zagwozdkę, mój Misiek w wersji 3D posiada fabryczne poszerzenia, pod nimi oczywiście ruda więc planuje wstawić reperaturki tylnych błotników, coś takiego:
http://allegro.pl/reperat...5049328508.html

I teraz pytanie, czy blacharsko wersja z poszerzeniami i bez jest taka sama, tzn. czy będę musiał tylko zrobić dziury pod mocowania poszerzeń i wszystko mi podpasuje?

Z góry dzięki,

waskii87 
Forumowicz

Auto: Pajero II 3.0 bmw ss
Wysłany: 09-07-2016, 08:50   

Jak w moim robili to z tego co pamiętam otworów pod poszerzenia nie było. I Blacharz starał sie robić jak naj mniej żeby ruda nie wychodziła. Zamawialem z allegro.

Dracon40 
Forumowicz

Auto: Pajero II '91
Wysłany: 14-07-2016, 23:52   

Szczerze?
Wypieprzyłem wszystkie plastiki pod którymi ruda miała co jeść i zakupiłem jakieś tanie (jak pamiętam) nadkola na tył. O! Chyba dokładnie te same ;)
Progi i podłogę z tyłu też wymieniałem, a przednie poszły z plastikami won w całości i jakieś podobne nówki założyłem.
Dobry koleś mi to pospawał i nigdy więcej nie wsadzę na to żadnego plastiku. Tobie też radzę ;)
A jak znajdziesz z dziurami, po podspawaj coś od tyłu, poszpachlujesz z wierzchu i mazaj farbą. Do kościoła nie będziesz tym jeździł.
A ja swojego uretanowym Raptorem pod garażem pomazałem. Takim do pak ciężarówek. Extra wygląda.
Jak poskładam do kupy to będzie relacja z remontu, który trwa... i trwa... ;)

Odpowiedz do tematu