Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1.8 GDI] Kangur Orurowanie do Pinki 3D Lotka/Spojler?
Autor Wiadomość
Kordesky 
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 GDi SS4
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-07-2016, 10:03   [1.8 GDI] Kangur Orurowanie do Pinki 3D Lotka/Spojler?

Witam koledzy. Przymierzam sie do zalozenia kangura i tego spojlerka nad klape. Wtedy pinio bedzie wygladal jak prawdziwy rys;). No ale, nie znalazlem kangura na sprzedarz typowo pod pinia. Czy pasuje od czegos innego? Moze ktos ma i chce sie pozbyc z jakichs wzgledow. Z p2 jest szeroki i nie wyglada to ladnie:(.

A teraz o tym spojlerku. Czy trzeba pod niego cos wiercic czy sa fabrycznie przewidziane otwory? Ktos zakladal?

Wiem ze jest podobny temat ale nie ma odpowiedzi wiec zalozylem nowy. Bede wdzieczny za zainteresowanie .pozdrawiam

yanes 
Forumowicz

Auto: O2i SS2 4x4TDI,Audi A5 Q TDI
Wysłany: 17-07-2016, 13:02   

Myślę ,że chodzi Ci o taki oryginalny kangur z tymi rurami po bokach bo widziałem czasami na aledrogo bez tej rury.

Kordesky 
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 GDi SS4
Wysłany: 17-07-2016, 13:58   

Sliczny;). Musze ogarnac taki. Dzieki za odp.

[ Dodano: 20-07-2016, 10:10 ]
Koledzy mam na placu u Siebie p2. Przymierzalem i kangur bedzie pasowal. Powiedzcie mi czy moze ktos odnawial? Sa jakies slady rdzy a nowy do pininego 1000zl.

Odpowiedz do tematu