Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[S] Starion do sprzedania
Autor Wiadomość
truespinmice 
Mitsumaniak
One of Austarion.com

Auto: Toyota Supra Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-04-2007, 17:44   [S] Starion do sprzedania

http://www.allegro.pl/ite..._86r_coupe.html

na allegro dziś się pojawił.

Właśnie nawiązuje kontakt z gościem, ciekaw jestem ceny jak "dla nas" :wink:

damianrally - szykuj portfel - oto być może twój przyszły wymażony Starion :)

damianrally
[Usunięty]

Wysłany: 17-04-2007, 19:08   

nie no jusz sie zakochałem piękny starion w pieknym kolorze jeszcze w wersji USA problemy blacharski nie stoją na przeszkodzie .ale ciekawe ile koleś chce za te cudo

truespinmice 
Mitsumaniak
One of Austarion.com

Wysłany: 17-04-2007, 19:29   

tak naprawde to , to nie jest "wersja USA" :)
i jest też parę szczegółów, które wymagają wyjaśnienia.......

ale o tym napisze jak się temat troche rozwinie (jak otrzymam odpowiedzi na moje pytania od właściciela)

damianrally
[Usunięty]

Wysłany: 17-04-2007, 19:58   

nie no truespinmice, widze ze twoim oczom nic nie umknie jeste bardzo ciekaw jakie to tajemnice kryje ten starion na pierwszy rzut oka wydaje sie ok (poza blachom ),-ale to sie wytnie:),a co do kupna stariona to na razie raczej sie nie skusze i tak mam kosmiczne opłaty za OC i to za silnik 1,3 a co dopiero za 2,0 ( pierwszy samochód ubezpieczony na mnie 0 zniżek i wogule :) )

dawid-kan
[Usunięty]

Wysłany: 17-04-2007, 21:06   

tez uwazam ze to nie wersja USA :D ....przemawia za tym brak halogenow dalekosieznych,elektrycznych lusterek i licznik wyskalowany w km......do tego jakos dziwnie wyskładany ten starion...jakby z kilku modeli... sterowanie elektrycznymi szybami po srodku konsoli miedzy siedzeniami...jak w narrowbody...a o ile dobrze widze na drzwiach tez jest przełącznik.... :twisted: ...szkoda ze nie ma zdjęcia drzwi kierowcy.....bo by było jasne... wloty w wywietrznikach poniedzy drzwiami i tylną szybą tez chyba ze starszego modelu...:D :D :D do tego nieorginalny spojler z przodu , boczki listwy przedniej,gałka zmiany biegow,

LEWY 
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Wysłany: 18-04-2007, 07:06   

siema ale zainteresowalem sie niem wczesniej niz to przeczytalem i odp mi ten kto go sprzedaje i

"jak pisalem auto nie jest moje jest to aukcja grzecznosciowa, samochod nalerzy do mojego wujka ceni go 3700zl jakie kolwiek pytania prosze kierowac do niego na numer telefonu podany w aukcji
pozdrawiam"

pozdro
Ostatnio zmieniony przez LEWY 19-04-2007, 21:21, w całości zmieniany 1 raz  

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 18-04-2007, 09:24   

LEWY napisał/a:
"jak pisalem auto nie jest moje jest to aukcja grzecznosciowa, samochod nalerzy do mojego wujka ceni go 3700zl jakie kolwiek pytania prosze kierowac do niego na numer telefonu podany w aukcji
pozdrawiam"

mam zasade, ze nie kupuje niczego od analfabetow, ktorzy sadza takie bledy - jak ktos jest na bakier z zasadami pisowni i pieknem jezyka, to podobny brak szacunku jak do ojczystej mowy, przejawia do innych spraw...

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 18-04-2007, 10:16   

Krzyzak, przygladnalem sie fotkom. Popieram w 100%.
Zwroccie uwage na syf w kabinie, na to w jakim stanie jest to wszystko. Czy w Starionie da sie wozic ziemniaki luzem? Bo ten tak wyglada niestety....

Z zewnatrz nie lepiej, wszedzie obdarty, brakuje elementow...

Powiem tak - moim zdaniem samochod jest do solidnego remontu i cena 3700 to tzw "myslenie zyczeniowe".

2000 i wielokrotnosc na przywrocenie swietnosci.
truespinmice, jak sadzisz 10000 wystarczy?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 18-04-2007, 10:31   

dawid-kan napisał/a:
sterowanie elektrycznymi szybami po srodku konsoli miedzy siedzeniami...jak w narrowbody...a o ile dobrze widze na drzwiach tez jest przełącznik....

teraz obejrzalem fotki - te przelaczniki miedzy siedzeniami moga byc od podgrzewania foteli (Hi/Off/Lo) - bo czesto sa wlasnie tam montowane

damianrally
[Usunięty]

Wysłany: 18-04-2007, 12:22   

mnie najbardziej ciekawi stan techniczny tego stariona ,bo blacharke i malowanie zawsze można zrobic .a jesli silnik jest padnięty i skrzynia to ...już dużo większy problem

truespinmice 
Mitsumaniak
One of Austarion.com

Wysłany: 18-04-2007, 21:19   

więc tak:

LEWY napisał/a:
pozdrawiam"

jota w jotę - odpisał mi to samo :evil:

dawid-kan napisał/a:
tez uwazam ze to nie wersja USA ....przemawia za tym brak halogenow dalekosieznych,elektrycznych lusterek i licznik wyskalowany w km......do tego jakos dziwnie wyskładany ten starion...jakby z kilku modeli... sterowanie elektrycznymi szybami po srodku konsoli miedzy siedzeniami...jak w narrowbody...a o ile dobrze widze na drzwiach tez jest przełącznik.... ...szkoda ze nie ma zdjęcia drzwi kierowcy.....bo by było jasne... wloty w wywietrznikach poniedzy drzwiami i tylną szybą tez chyba ze starszego modelu...:D do tego nieorginalny spojler z przodu , boczki listwy przedniej,gałka zmiany biegow,

dawid tu wypisał prawie wszystko.......wygląda jak składany z różnych wersji, wiele rzeczy do siebie nie pasuje (co do modelu i rocznika)

Hubeeert napisał/a:
truespinmice, jak sadzisz 10000 wystarczy?

będzie w sam raz :D wszystko zależy od stanu, ale nigdy nie jestem złej myśli.
Myśle , że z tej sumy zostanie jeszcze na pierwsze tankowanie :D

Krzyzak napisał/a:
te przelaczniki miedzy siedzeniami moga byc od podgrzewania foteli (Hi/Off/Lo) - bo czesto sa wlasnie tam montowane

w Starionie nie było takiego bajeru...

damianrally napisał/a:
mnie najbardziej ciekawi stan techniczny tego stariona ,bo blacharke i malowanie zawsze można zrobic .a jesli silnik jest padnięty i skrzynia to ...już dużo większy problem

pomęcze jeszcze gość przez maila, bo nie chce mi się dzwonić do niego żeby opowiedział mi jakie to fajne auto.
Poczekamy zobaczymy co z tego będzie :wink:

Jakby zszedł poniżej 3000zł to...........wezmę pożyczkę od szefa :twisted: :wink:

ps. niewiem czy się wam chwaliłem , ale jechałem w Wielki Piątek 3000GT VR4
ps2. a dziś "robiłem" evo 9 8)

damianrally
[Usunięty]

Wysłany: 18-04-2007, 22:02   

ja jutro postaram sie zadzwonić, zobaczymy jakie to superlatywy opowie mi aktualny własciciel

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 18-04-2007, 23:04   

Krzyzak napisał/a:
jak ktos jest na bakier z zasadami pisowni i pieknem jezyka, to podobny brak szacunku jak do ojczystej mowy, przejawia do innych spraw...

100% zgoda. Jest jednak jeden problem: wielu z forumowiczów też chyba kilka lekcji ortografii i gramatyki opuściło... Może jednak nie generalizujmy :wink:

dawid-kan
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2007, 22:06   

i jak ....ktos sie cos wiecej dowiedział...na temat tych trzech diamentów.........

[ Dodano: 19-04-2007, 22:08 ]
jesli nie to jutro sam zadzwonie........ :wink: jesli silnik i skrzynia jest ok. ....to cena 3000zł. nie jest zła....... :D

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 19-04-2007, 22:35   

Na pewno truespinmice już coś kombinuje... :P :wink:

Odpowiedz do tematu