|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
rura dolotowa powietrza |
Autor |
Wiadomość |
emomadzia
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-07-2016, 21:04 rura dolotowa powietrza
|
|
|
Witam.
Jestem nowa na forum i pilnie potrzebuje pomocy w znalezieniu rury dolotowej powietrza do mojego lancera 95.
Nowa jest bardzo droga a w mojej jest dziura i silnik dostaje powietrza.Mam zalozony gaz który muszę wyregulować ale niestety nie zrobie tego bez tej rury
Wiem na allegro pewnie sa ale już raz kupiłam sprzęgło i musialam je robić 2 x bo okazalo się wadliwe nie chcialabym popelnić tego samego blędu znowu dlatego proszę o pomoc.
Ktoś coś? |
|
|
|
 |
Ambroży
Forumowicz Ambroży
Auto: Outlander I 2006 2.0
Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Mar 2016 Posty: 35 Skąd: ŁOMIANKI
|
Wysłany: 21-07-2016, 21:35
|
|
|
Jeżeli pęknięcie nie jest na harmonijce to można spróbować użyć bandaża do węży gumowych. W większości sklepów motoryzacyjnych za kilka złotych. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 22-07-2016, 23:14
|
|
|
rura to nie sprzęgło...
masz do wyboru: albo jak kolega pisze - bandaż do węży, albo używane z allegro i jak będzie konieczne - bandaż do węży |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
|
|