|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ochrona chłodnicy klimatyzacji |
Autor |
Wiadomość |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 889 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 31-07-2016, 09:27 Ochrona chłodnicy klimatyzacji
|
|
|
Na dniach będę wymieniał chłodnicę klimy. I zastanawia mnie pewna rzecz - czy w zderzaku pod tablicami rejestracyjnymi powinna być jakaś siatka lub cokolwiek innego co by chroniło choć trochę chłodnicę? U mnie teraz tam w nic nie ma, i nie wróże długiego życia nowej chłodnicy... |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 31-07-2016, 11:22
|
|
|
Hornet, te poprzeczne belki przecinane pionowymi są tak skonstruowane, żeby chłodnica była chroniona
Żeby było śmieszniej jak wytniesz te fabryczne "belki" i założysz siatkę "plaster miodu" to chłodnica po roku wygląda jakby ją ktoś równomiernie ostrzelał
Jak nie wywieźli jeszcze na złom chłodnicy, która była za "siatexem" to zrobię fotkę, bo prawde mówiąc byłem w szoku |
|
|
|
 |
|
|