Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Chce kupic GRANDISA
Autor Wiadomość
Zbych 
Nowy Forumowicz

Auto: Rover 45
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-08-2015, 21:21   Chce kupic GRANDISA

Witam jestem tu nowy ale przejrzałem już parę wątków i widzę ze jest tu paru fachowców znających się na Mitsu.
Szukam rodzinnego vana i mój wybór padł na Grandisa. Koledzy poradźcie mi czy te Mitsu jest warte przejechania paru km i obejrzenia a może nawet zakupu?
http://otomoto.pl/oferta/...html#6029c09f82

Pozdrawiam Zbyszek

kcn 
Mitsumaniak
Mitsatsubiszi

Auto: Grandis 2,4 mivec + LPG
Wysłany: 25-08-2015, 09:25   

Nie chcę krytykować bo nie widziałem tego samochodu ale trzeba go dobrze przejrzeć bo za tą cenę ciężko znaleźć Grandisa w niemczech czy holandii, a jeszcze należy dodać że handlarz musi na nim zarobić.

cuda ponoć się zdarzają ale nalezałoby go porządnie sprawdzić czy to nie jest jakiś szrot za 1000€ odpicowany na Polskę.

andrzejk1987 
Forumowicz

Auto: Grandis 2,4 MIVEC
Wysłany: 25-08-2015, 19:57   

Tak Jak kolega pisze. Dziwię się że taka niska cena. Ja kupiłem w Kwietniu i z oplatmi wszystkim wyszedł mnie 23tyś więc ja Się Pytam Skąd ta niska CENA???
:P

[ Dodano: 25-08-2015, 19:59 ]
Dodam że rok 2004 przebieg 200 z groszem i z Gazem Sprowadzałem z niemiec

Zbych 
Nowy Forumowicz

Auto: Rover 45
Wysłany: 25-08-2015, 23:12   

Bylem widzialem sprawdzalem. Auto do wymiany ma przedni i tylny zderzak. Lewe nadkola malowane a dzwi wymienione. Widaczebyl przetarty z lewej strony strony. Nie bylo to nic powaznego bo rama jest cacy. Silnik lekko faluje na jalowym jalowym. Katalizator pekniety. Skrznia ladnie zmienia biegi. Na komputerze bledy odnosnie katalizarora. Poza tym reszta ok

RafcioBully 
Forumowicz

Auto: Grandis 2,4
Kraj/Country: Norway
Wysłany: 30-09-2015, 23:13   

Zbych napisał/a:
Bylem widzialem sprawdzalem. Auto do wymiany ma przedni i tylny zderzak. Lewe nadkola malowane a dzwi wymienione. Widaczebyl przetarty z lewej strony strony. Nie bylo to nic powaznego bo rama jest cacy. Silnik lekko faluje na jalowym jalowym. Katalizator pekniety. Skrznia ladnie zmienia biegi. Na komputerze bledy odnosnie katalizarora. Poza tym reszta ok

KUPIŁEŚ GO :?:

[ Dodano: 19-06-2016, 16:07 ]
Przepraszam że przeszkadzam, ale mam info dla zainteresowanych zakupem Grandisa.
Pojawił się egzemplarz z PL salonu z w miarę pewnycm przebiegiem & historią.
Jednyna zaleta/mankament to sześcioosobowość auta.

http://otomoto.pl/oferta/...s-ID6yqReF.html

Zapraszam do dyskusji :)

Jak ogłoszenie wytrwa do końca następnego tygodnia, auto ma duże szanse na spotkanie zemną :P

https://www.youtube.com/watch?v=sgX_kes_87s

delsebastian 
Nowy Forumowicz

Auto: Subaru Legacy
Wysłany: 05-08-2016, 21:38   

Hejka! Przymierzam sie pomalu do Grandisa, jako 2-gie autko. Szukam benzynki 2.4 w manualu 7os. od 2006r i mam pytanie czy w produkcji cos sie zmienialo? mozna i szukac z poczatku produkcji? czy moze byly jakies zmiany i szukac nowszych rocznikow? pzdr

BTV 
Forumowicz

Auto: Space Star 1.6, Grandis 2.4
Wysłany: 05-08-2016, 22:04   

No i brat się przejechał moim i się podjarał :) . Rocznik w zasadzie go nie interesuje, ważne żeby była benzyna no i żeby nie trzeba było dołożyć do ceny kolejnych 10 tysiaków na generalne remonty wszystkiego...

Takie coś myślicie, że za taką cenę to totalny szrot i przebieg cofnięty z miliona? :)

http://otomoto.pl/oferta/...h-ID6ynxrH.html

Mieszka ktoś w pobliżu, miałby chwilę żeby zajrzeć do niego i posłuchać, jak toto chodzi?...

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 02-09-2016, 09:53   

viporion, na forum jest dział sprzedam 8) .
Spełnij parę warunków i tam wystaw.

Odpowiedz do tematu