|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5 V6 + gaz |
Autor |
Wiadomość |
MatroxSKI
Forumowicz
Auto: Galant 2001; 2,5l; V6; Automat
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2016, 20:03 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5 V6 + gaz
|
|
|
Witam, od dłuższego czasu zastanawiam się nad kupnem samochodu, przeglądając oferty ujrzałem piękność jakim jest Mitsubishi Galant i od razu się zakochałem. Powiedziałem sobie że to musi być ten model, żadnego innego nie przyjmuję albo będę jeździł autobusem do końca życia. Dzisiaj znalazłem ofertę sprzedaży owego Galanta i prosiłbym o pomoc w ocenie (o zgrozo) ze zdjęć, oraz ewentualne porady na co szczególnie zwrócić uwagę podczas oględzin. Auto wydaje mi sie podejrzanie tanie jak na taki przebieg, dlatego też, proszę was koledzy o pomoc.
Link do oferty:
Mitsubishi Galant 2,5 benz/ gaz bardzo oszczędny
Z góry dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że niebawem dołączę do szczęśliwych posiadaczy tego wspaniałego auta.
Pozdrawiam
[ Dodano: 21-08-2016, 18:51 ]
Do zamknięcia, spóźniłem się o godzinę. Klient ustawiony przedemną kupił od ręki ;/ |
|
|
|
 |
Runiek
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-08-2016, 03:43
|
|
|
Haha, ten Galant zawsze na Dworcowej stał na parkingu Mijałem go często, taka ciekawostka, o! wyglądał na zadbanego, więc dość za mały hajs poszedł. |
|
|
|
 |
|
|