|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Już śmigam MSW!!! |
Autor |
Wiadomość |
magda7511 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2007, 09:17 Już śmigam MSW!!!
|
|
|
Witam serdecznie, ja od 2 tygodni jestem posiadaczką MSW 1998rp, 1998ccm TD. Szukałąm, szukałam i na mobile.de znalazłam mojego miśka.Już jednego mam- Colta z 1991r ale ten jest WIELKI. Kupiłam go w DE po okazyjnej cenie 2650 EUR, auto jeździło po Belgii. Po szczegółowym przeglądzie wszystko wyszło super, wymieniłam tylko oczywiście rozrząd i olej i śmiga. Sprawdziłam- w trasie mieszanej spalił mi 6,9 l/100!!! Troche się obawiałam, że bedzie więcej palił ( zadko mozna było spotkać jkieś dane na ten temat co do MSW w dieselku). A tu taka niespodzianka. Polecam wszystkim to autko. |
|
|
|
 |
chudesq [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2007, 12:14
|
|
|
Gratulacje !!! |
|
|
|
 |
tuborg202 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2007, 13:28
|
|
|
No to pięknie! Cieszę się, że jest nas więcej coraz Spacewagoniaków! Pozdrowienia |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 19-04-2007, 13:28
|