Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Już śmigam MSW!!!
Autor Wiadomość
magda7511
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2007, 09:17   Już śmigam MSW!!!

Witam serdecznie, ja od 2 tygodni jestem posiadaczką MSW 1998rp, 1998ccm TD. Szukałąm, szukałam i na mobile.de znalazłam mojego miśka.Już jednego mam- Colta z 1991r ale ten jest WIELKI. Kupiłam go w DE po okazyjnej cenie 2650 EUR, auto jeździło po Belgii. Po szczegółowym przeglądzie wszystko wyszło super, wymieniłam tylko oczywiście rozrząd i olej i śmiga. Sprawdziłam- w trasie mieszanej spalił mi 6,9 l/100!!! Troche się obawiałam, że bedzie więcej palił ( zadko mozna było spotkać jkieś dane na ten temat co do MSW w dieselku). A tu taka niespodzianka. Polecam wszystkim to autko.

chudesq
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2007, 12:14   

Gratulacje !!!

tuborg202
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2007, 13:28   

No to pięknie! Cieszę się, że jest nas więcej coraz :D Spacewagoniaków! Pozdrowienia

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-04-2007, 13:28   

gratulujemy i zapraszamy na zloty :D

Odpowiedz do tematu