|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kupno lancera kombi 2003rok |
Autor |
Wiadomość |
mardan2014
Nowy Forumowicz
Auto: honda civic 1,4 is
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-09-2016, 18:00 kupno lancera kombi 2003rok
|
|
|
witam, jestem nowy na forum, mam na imie daniel i szukam auta dla siebie, dla mojej rodziny(dalekie wypady z zona i dzieckiem, zakupy itp) jestem z okolic minska mazowieckiego, prowadze mała działalność gospodarcza (produkuje meble ogrodowe) potrzebuje auta typu kombi, jako ze jestem miłośnikiem aut japońskich wybór padł na lancera kombi 2003r 2.0 benzyna. wiem ze to bardzo dobre i bezawaryjne samochody jednak ciezko znalesc auto w dobry, bardzo dobrym stanie. na zakup auta moge przeznaczyc max 10-11tys, prosze o jakies porady, w internecie znalazlem takie ogloszenie
http://otomoto.pl/oferta/...h-ID6yy0TB.html
prosze o porady.
pozdrawiam i dziekuje
dodam jeszcze ze mam nr vin tego auta, jednak nie ma w nim zadnych wpisów, dzwonilem do handlarza i mowil co bylo malowane itp
[ Dodano: 19-09-2016, 17:37 ]
bardzo dziekuje za pomoc............bardzo............... |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 19-09-2016, 19:45
|
|
|
Porady wielokrotnie udzielane przy samochodach z tego rocznika- do sprawdzenia-miska olejowa jeżeli nie była wymieniana to już jest zardzewiała, wahacze tylne z tych lat z wadą , czujnik wentylatorów, rozrząd, przewód wspomagania kierownicy, układ wydechowy. To tak na początek. Moja rada, nie kupuj tak starych samochodów tej marki. Jeżeli nie lubisz druciarstwa to jest to dosyć kosztowna inwestycja. |
|
|
|
 |
mardan2014
Nowy Forumowicz
Auto: honda civic 1,4 is
|
Wysłany: 19-09-2016, 20:45
|
|