|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zegarek analogowy: Diamante -> Sigma |
Autor |
Wiadomość |
manzanillo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-09-2016, 20:59 Zegarek analogowy: Diamante -> Sigma
|
|
|
Witam wszystkich,
Mam zegarek analogowy od Diamante, który chciałbym zamontować u siebie i zauważyłem, iż oznaczenia na gnieździe, a przynajmniej ich część jest inna.
W związku z tym mam pytanie: jaka powinna być kolejność przy zamianie zegarka na analogowy ? Czy wystarczy zamienić kolejność jak w odbiciu lustrzanym, czy też powinna być zupełnie inna ?
Pozdrawiam Paweł |
|
|
|
 |
SLAW205
Forumowicz
Auto: Sigma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-09-2016, 20:05
|
|
|
musisz z miernikiem,u mnie nie skończone bo włączam światła to podświetlenie zegara ginie |
|
|
|
 |
manzanillo [Usunięty]
|
Wysłany: 29-09-2016, 21:47
|
|
|
Generalnie, porównując oznaczenia to wygląda na to, że C i E są zamienione na krańcach, czyli prawdopodobnie zostaje tylko kombinacja na środkowych 2-óch. Dzięki zobaczę z miernikiem, chyba, że ktoś ma wpełni sprawny i może wyciągnąć na chwilę i wrzucić zdjęcie. |
|
|
|
 |
|
|