|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Prośba o ocenę Outlander II 2.0 DID |
Autor |
Wiadomość |
michalmiko
Nowy Forumowicz
Auto: Prawdopodobnie Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-10-2016, 01:30 [II 2.0 DID] Prośba o ocenę Outlander II 2.0 DID
|
|
|
Witam.
Zacznę od początku Osobiście jeżdżę Qashqaiem 2.0 dCi z 2010 roku. Szukam samochodu dla taty, który chce zastąpić już wysłużonego Land Rovera Freelandera I 2.0d. Samochód ma być jako drugi, bo rodzice do dalszych tras mają Captivę. Tak więc suvy i crossovery nie są mi obce
Szukam coś w okolicy 30-35 tys. zł z roczników 2007-09. Znalazłem Outlandera z Polskiego salonu, przebieg ponad 200 tys. km z silnikiem 2.0 DID. Na prawdę trzeba się bać tego silnika ? Ponoć była już zmieniana turbina, sprzęgło + dwumasa oraz niedawno rozrząd.
Czy w tej wersji na pewno nie było czujników parkowania? Z tego co widzę, to jest to najwyższa wersja Outlandera II, chyba, że się mylę
Link do ogłoszenia:
KLIK
Dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 10-10-2016, 16:39
|
|
|
Były czujniki od wersji Intense. Dziwne, że nie ma czujników. Silnik pow. 200kkm to już jak trafisz. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
marrok
Mitsumaniak

Auto: Poszukiwane :)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 290 Skąd: Biegun Północny
|
Wysłany: 11-10-2016, 09:46
|
|
|
rezon napisał/a: | Były czujniki od wersji Intense. Dziwne, że nie ma czujników. Silnik pow. 200kkm to już jak trafisz. |
Rocznik modelowy 2007 nie miał w serii czujników parkowania w żadnej wersji wyposażenia. Dopiero auta z rocznika modelowego 2008 były w nie wyposażone od wersji Intense tak jak pisze rezon, z jednym wyjątkiem, wersja Intsyle Nvi miała kamerę cofania zamiast czujników. |
_________________ zawsze z podniesionym czołem...
Rodzina:
Mitsubishi Mirage 1,5 12V 88' - był
Mitsubishi Galant 2,0 16V 97' - był |
|
|
|
 |
michalmiko
Nowy Forumowicz
Auto: Prawdopodobnie Outlander
|
Wysłany: 12-10-2016, 23:12
|
|
|
Ok, dziękuję Panowie za wyjaśnienie. Na chwilę obecną zawieszam temat. Podanego samochodu nie oglądałem, tak więc ja ze swojej strony niestety nie pomogę, jakby ktoś był chętny na zakup tego egzemplarza.
P.s. Jakby ktoś z Forumowiczów chciał co nieco wiedzieć no Nissanie Qashqai J10, to znam ten samochód jako posiadacz i pasjonat |
|
|
|
 |
|
|