|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba o ocenę |
Autor |
Wiadomość |
luk2501
Forumowicz
Auto: outlander I 2,0 16v
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Paź 2016 Posty: 175 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: 07-10-2016, 22:31 Prośba o ocenę
|
|
|
Witam
Proszę o ocenę samochodu z poniższego linku.
http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6yA8Ir.html
Książki serwisowej nie prześle na emaila pokarze tylko na miejscu twierdzi że 100 % bez wypadek wszystkie szyby ok. Dziękuję Łukasz |
|
|
|
 |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Pomógł: 132 razy Dołączył: 02 Sie 2016 Posty: 5362 Skąd: Pińczów TPI
|
Wysłany: 08-10-2016, 09:24
|
|
|
Witaj
W tym wozie nie ma ESP, kurtyn bocznych, elektrycznych foteli, tempomatu nie zrobił zdjęcia, gdybym ja miał to na bank wstawiłbym fotkę. Auto stoi już na zimówce więc dopytaj o letni komplet. Więcej nic się nie wyciągnie z tych zdjęć, ogólnie trzyma się kupy. Jak potwierdzisz ten przebieg i reszta podzespołów i układów samochodu będzie działać bez zastrzeżeń to bierz z zamkniętymi oczami bo 2.0 nie do zdarcia jest podobno i wkładaj tam LPG.
Chociaż i tak polecam 2.0 Turbo |
_________________ Gdy obowiązek wezwie mnie,
Tam wszędzie, gdzie się pali,
Ty mi, o Panie, siłę daj,
Bym życie ludzkie ocalił.
Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy: 300+KM/500+Nm http://forum.mitsumaniaki...1489343#1489343 ターボアウトランダー
Legenda we własnym garażu: http://forum.mitsumaniaki...1502384#1502384
Sprzątam i pilnuję porządku w dziale Outlandera. Czasem zdarza mi się kogoś wycinać...
ZAPRASZAM DO ODWIEDZENIA I SUBSKRYPCJI MOJEGO KANAŁU NA YT
https://www.youtube.com/c...sgoaAdLHmEnzUrg A czy Ty Gość już subskrybujesz?
STOP HYBRID GO LPG |
|
|
|
 |
luk2501
Forumowicz
|
Wysłany: 08-10-2016, 12:25
|
|
|
Dziękuję za odpowiedź. Właśnie dlatego wybrałem ten samochód i ten silnik bo lpg będzie zakładane |
|
|
|
 |
marrok
Mitsumaniak

Auto: Poszukiwane :)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 290 Skąd: Biegun Północny
|
Wysłany: 08-10-2016, 12:57 Re: Prośba o ocenę
|
|
|
luk2501 napisał/a: | Witam
Proszę o ocenę samochodu z poniższego linku.
http://otomoto.pl/oferta/...y-ID6yA8Ir.html
Książki serwisowej nie prześle na emaila pokarze tylko na miejscu twierdzi że 100 % bez wypadek wszystkie szyby ok. Dziękuję Łukasz |
Na zdjęciach ładnie wygląda, ale to są zdjęcia.
Mechaniki z nich nie ocenisz, i tak musisz pojechać i sprawdzić organoleptycznie.
O ile drobne naprawy mechaniczne to nie problem, to największy wróg tego auta to korozja !
Koniczne sprawdź spód auta ! Jeżeli leży świeża konserwa, to znaczy że problem jest b. duży i sprzedawca chce ukryć stan podłogi. Mój kolega naciął się właśnie na takie auto, dodatkowo oprócz spodu miła przegniły zbiornik paliwa i wlew.
Auto jest rewelacyjne, ale wyłącznie jeżeli kupi się zdrowy egzemplarz. |
_________________ zawsze z podniesionym czołem...
Rodzina:
Mitsubishi Mirage 1,5 12V 88' - był
Mitsubishi Galant 2,0 16V 97' - był |
|
|
|
 |
luk2501
Forumowicz
|
Wysłany: 08-10-2016, 19:19
|
|
|
Rozmawiałem z właścicielem komisu całe auto w oryginale lakier jak również fabryczna konserwacja. Nie było żadnych baranków nakładanych ani na progach ani na podłodze. Jutro jadę oglądać. Miejmy nadzieję że będzie tak ładne jak na zdjęciach. |
|
|
|
 |
marrok
Mitsumaniak

Auto: Poszukiwane :)
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Maj 2009 Posty: 290 Skąd: Biegun Północny
|
Wysłany: 09-10-2016, 11:28
|
|
|
luk2501 napisał/a: | Rozmawiałem z właścicielem komisu całe auto w oryginale lakier jak również fabryczna konserwacja. Nie było żadnych baranków nakładanych ani na progach ani na podłodze. Jutro jadę oglądać. Miejmy nadzieję że będzie tak ładne jak na zdjęciach. |
Tyle że te auta nie posiadały fabrycznej konserwacji , a jedynie pomalowaną blachę + gumę na zgrzewach blach i w miejscach gdzie kamienie spod kół wylatują. Konserwacja na całym podwoziu może (nie musi) znaczyć że auto miało duży problem z rdzą i próbowano ja naprawić (oby) lub co gorsza zamaskować.
Jeżeli wszystko jest ok to super, ale powtarzam co pisałem, dokładnie, bardzo dokładnie obejrzyj spód auta i wnękę na koło zapasowe,
Życzę powodzenia i oby auto było w super stanie |
_________________ zawsze z podniesionym czołem...
Rodzina:
Mitsubishi Mirage 1,5 12V 88' - był
Mitsubishi Galant 2,0 16V 97' - był |
|
|
|
 |
luk2501
Forumowicz