|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Polift w przedlifcie? |
Autor |
Wiadomość |
ttomek551
Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-10-2016, 21:49 Polift w przedlifcie?
|
|
|
Witajcie! Ostatnio pododowalem sobie kilka elementów "wypasu" w mojej niuni, ale ostatnio coś mnie naszło na deskę z polifta... generalnie wiem, że musiałbym wymienić sama deskę, bo kokpit podejdzie, do tego tunel środkowy, ale teraz pytanie co resztą? Mozna jakoś ogarnąć wyświetlacz? Pokrętła z klimy będą miały takie same cięgna? Przycisk samej klimy? Co z zamkniętym obiegiem powietrza? Czy ktoś miał do czynienia z obiema wersjami pod tym kątem? Wiem, że polift ma przycisk z centralnego w panelu szyb, ale to nie jest mi jakoś potrzebne. I pytanie czy w podłokietniku jest drugi schowek, czy tylko ta klapka jak przed liftem? Piszcie co wiecie |
|
|
|
 |
b@rto
Forumowicz
Auto: Carisma 1.9 DiD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Mar 2016 Posty: 63 Skąd: Hołowczyce
|
Wysłany: 13-10-2016, 21:05
|
|
|
W podłokietniku jest drugi schowek - reszty nie wiem. |
|
|
|
 |
Sylwan
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 GLX 16V
|
Wysłany: 16-10-2016, 17:49
|
|
|
Ten temat też by mnie zainteresował. |
_________________ Pozdrawiam
Sylwan
Była - Carisma 1.6 GLX 16V 97r - 2007-2023
Jest - Citroen C5 2,0 2003r - 2011-...
Jest - Audi Q5 2,0 TFSI 2013r - 2023-...
 |
|
|
|
 |
Rafalsonn
Nowy Forumowicz Świeży Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Carisma
|
Wysłany: 19-10-2016, 21:36
|
|
|
Ciekawy pomysł, z tego co patrzę to konsole są naprawdę do siebie podobne. Z tego co patrzę jeśli chodzi o wyświetlacz to u mnie w polifcie dochodzi do niego wiele pinów, myślę że niestety w przedlifcie te kable nie są wyprowadzone fabrycznie, więc trzeba byłoby pomyśleć jak to zorganizować żeby jako tako działało. |
|
|
|
 |
|
|