|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pomysł na mocowanie (jakiś hak) w środku |
Autor |
Wiadomość |
tomoman
Forumowicz
Auto: Outlander III 2.0 CVT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-11-2016, 10:48 Pomysł na mocowanie (jakiś hak) w środku
|
|
|
Mam taki patent, jeszcze z Grand Cherokee, że rowery, przy dłuższych, objazdowych wyjazdach, wrzucam do środka. Outlander mnie zaskoczył, bo jest bardziej pojemny i wszystko byłoby git, gdyby nie brak jakiegoś haka lub innego mocnego mocowania po bokach z tyłu. W Jeepie, był właśnie taki dzynks w kształcie litery U, do którego można było linkami przyczepić rowery, żeby nie latały, a dodatkowo, można było przypiąć łańcuchem, żeby zabezpieczyć antykradzieżowo, w razie nocnego postoju w mieście. W O. jest tylko ten mini haczyk na dole, ale się nie nadaje, jest za nisko. Za to na dobrej wysokości, są te plastikowe uchwyty na torby zakupowe, ale to wiadomo - samo krzyczy "ułam mnie".
Nie mam za bardzo pomysłu. Na bokach są takie dosyć solidne śruby, które chyba trzymają boczne plastiki. Tylko wchodzą dosyć głęboko i ciężko byłoby je wykorzystać do podłożenia jakiegoś dodatkowego oczka z hakiem. Jakby ktoś miał jakiś pomysł...
[ Dodano: 01-11-2016, 11:00 ]
żeby było wiadomo o co chodzi:
https://www.instagram.com...nder_5year_test |
|
|
|
 |
|
|