|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma 99 1.6 kupno |
Autor |
Wiadomość |
raigy66
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 Did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-11-2016, 13:33 Carisma 99 1.6 kupno
|
|
|
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDiseJt.html
Warto zainteresować się tym egzemplarzem? Klar odpada pod szybą po prawej stronie. Jest to Biała kreska o długości 6cm. Ogólnie fotele są lekko zużyte. Panel do strerowania szybą boczną 'lekko lata'. Zawieszenie ok. Silnik to się okaże na kanale.
Co myślicie?
ht |
|
|
|
 |
hurt.hurt
Forumowicz
Auto: mitsubsihi
|
Wysłany: 04-11-2016, 14:31
|
|
|
nie aktualny link. |
|
|
|
 |
raigy66
Mitsumaniak

|
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Pomógł: 90 razy Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 2310 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 05-11-2016, 01:29
|
|
|
1 Nie wierzę w ten przebieg. Ale to ja już pewnie taki niedowiarek jestem
2 Dość uboga wersja, sądząc po zdjęciach i opisie, czy raczej jego braku (chodzi mi o wyposażenie)
3 Zdjęcia - można o nich powiedzieć tyle, ze są robione tak, żeby nic nie było widać.
4 Cena - jakaś superokazja to to nie jest - ale wszystko zależy od stanu technicznego auta.
Z Wałbrzycha masz 10 km, więc możesz auto sam obejrzeć. Proponowałbym też odwiedzić SKP, i poprosić o zrobienie gruntownego przeglądu technicznego - wiem, jest to co najmniej stówka, ale IMHO lepiej stracić 100 czy 200 zł, niż wtopić prawie 5000 zł.
Jeśli masz możliwość, to poszukaj u nas na Forum kogoś mieszkającego w pobliżu z taką samą czy podobną Carismą - to bardzo by ułatwiło sprawę.
Z drugiej strony, jest to przecież 16 czy 17 letnie auto, i trudno wymagać, żeby wyglądało jak nówka prosto z salonu |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
raigy66
Mitsumaniak

|
Wysłany: 05-11-2016, 07:00
|
|
|
Oglądałem auto, lecz trochę niepokoi mnei fakt, że sprzedawca to handlarz i sprzedaje i skupuje auta wszelkiej maści. Więc boję się, że ten samochód może być po wypadku itp. Ale prowadzi się bardzo fajnie. |
|
|
|
 |
|
|