|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poszukuje mocowania przednich amortyzatowow 2G |
Autor |
Wiadomość |
Kaczy [Usunięty]
|
Wysłany: 23-10-2005, 15:12 Poszukuje mocowania przednich amortyzatowow 2G
|
|
|
Jak zaznaczyłem w temacie poszukuję mocowań przednich amortyzatorow do Eclipse drugiej generacji. W ASO za takie czesci trzeba zapłacić jak za zboże a nie wiem skąd indziej dało by się coś takiego sciągnać. Jeśli akurat walają wam się takie po garażu albo może znacie kogoś komu już sie nie przydadzą to dajcie znać a będę wdzięczny i zobowiązany:D
Bez kitu 10 letnia piękność jaka jest moja Eclipse to skarbonka bez dna ale predzej sprzedam nerkę niż się jej pozbędę. |
|
|
|
 |
japaneze [Usunięty]
|
Wysłany: 27-10-2005, 11:01
|
|
|
Co konkretnie jest potrzebne z tych mocowań?
Od Galant -a E5_A są takie same. |
|
|
|
 |
Kaczy [Usunięty]
|
Wysłany: 28-10-2005, 12:30
|
|
|
Ta czesc nazywa sie chyba poduszka gorna amortyzatora, chodzi o to metalowe leze do ktorego przykrecany jest amortyzator, a samo leze przykrecane jest do nadwozia bodajrze trzema srobami. Istnieje szansa na dostanie czegos takiego poza ASO?? |
|
|
|
 |
|
|