|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: robertdg 13-11-2016, 21:57 |
Pokolizyjny problem |
Autor |
Wiadomość |
palczynski
Nowy Forumowicz
Auto: MITSUBISHI GALANT VI Sedan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-11-2016, 20:43 Pokolizyjny problem
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów.
Panie i Panowie mam "mały" problem w postaci auta na parkingu auto pomocy i braku dowodu rej. .
Przeszukałem allegro, olx i inne strony z częściami ale wiem jak wygląda wysyłka przedmiotów i w jakim stanie potrafią przyjechać do odbiorcy. Preferowałbym odbiór własny dlatego piszę to co poniżej.
Moje zapytanie nr 1: gdzie w Gorzowie Wlkp. +100km mogę dostać takie części jak:
maska, lampa przednia prawa, nadkole przednie prawe, zderzak (spojler) przedni razem ze światłami przeciwmgłowymi, atrapa ze znaczkiem miśka pomiędzy maską a zderzakiem?
Moje zapytanie nr 2: Gdzie w Gorzowie Wlkp. znajdę mechanika (lakiernika), który oprócz wymiany elementów wymienionych wyżej zrobi mi nieszczęsne tylne nadkola.
Z góry wielkie dzięki za konkretne informacje. |
|
|
|
 |
Saqu
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
|
Wysłany: 18-11-2016, 23:15
|
|
|
sporo części wystawiają ludzie z międzychodu więc myślę , że powinni mieć również i do Twojego gala, mieści się to w dystansie jaki podałeś, że możesz przejechać |
|
|
|
 |
maniekw18
Forumowicz
Auto: Sigma 3.0 V6 24v
|
Wysłany: 20-11-2016, 10:57
|
|
|
czy to nie ty sie jakiś czas temu rozbiłes na rodzie na wyszyńskiego ?? |
|
|
|
 |
palczynski
Nowy Forumowicz
Auto: MITSUBISHI GALANT VI Sedan
|
Wysłany: 23-11-2016, 18:28
|
|
|
Moje było rondo Gdańskie 10.11.2016
W Sulęcinie faktycznie miał sporo części, ale musiałbym dobierać czerwoną maskę, a byłem na tyle wybredny, że szukałem srebrnego A71B
Części znalazłem w Osowie przed Drezdenkiem. Gość od 6 lat rozbiera głównie Carismy i Galanty. Ma sporo części (w różnych kolorach), które nie wymagają ingerencji lakierniczych.
Jak ktoś chce namiary na gościa to proszę: 691 531 090 Wystawia na allegro. |
|
|
|
 |
|
|