|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MSR I 4x4 Olej do napędów |
Autor |
Wiadomość |
Ertski
Nowy Forumowicz
Auto: MSR
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-11-2016, 00:44 MSR I 4x4 Olej do napędów
|
|
|
Witam,
Nie tak dawno temu stałem się (póki co) szczęśliwym posiadaczem runnerka 4x4. Nie wiem kiedy ktoś coś przy nim ostatnio robił więc przed zimą chciałbym wymienić wszystkie płyny na nowe. Tu pojawia się moje pytanie. Jaki olej do napędów? Co i w jakich ilościach wlać? Jakieś dokładniejsze instrukcje? |
|
|
|
 |
rekrutacja
Mitsumaniak

Auto: Space Runner 1.8 GLXi '98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-11-2016, 02:02 Re: MSR I 4x4 Olej do napędów
|
|
|
Ertski napisał/a: | Nie tak dawno temu stałem się (póki co) szczęśliwym posiadaczem runnerka 4x4. |
Zazdrość! Ja polowałem na wersję 4x4 ale nie udało mi się znaleźć ładnego, w końcu kupiłem normalne 1.8 GLXi. Pokaż go w sekcji Nasze Miśki koniecznie i opowiedz jak, gdzie, skąd i za ile
Ertski napisał/a: | Jaki olej do napędów? Co i w jakich ilościach wlać? Jakieś dokładniejsze instrukcje? |
To chyba w twojej książce pojazdu powinno być, nie ma? Internet twierdzi że 80W90 GL-5, ale lepiej to potwierdź... bo ja nie mam dyfrów |
_________________ Przeczytaj historię mojego Space Runnera a potem zostaw jakieś miłe słowo
 |
|
|
|
 |
|
|