|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Z38A 1.5D] Problem z kluczykiem (pilotem) od centralnego za |
Autor |
Wiadomość |
Marlonex
Nowy Forumowicz
Auto: Colt CZ3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-12-2016, 18:56 [Z38A 1.5D] Problem z kluczykiem (pilotem) od centralnego za
|
|
|
Padła mi bateria w moim kluczyku po wymianie na nową nie działa mi centralny z pilota.
Pewnie trzeba jakoś "zsynchronizować" ten kluczyk na nowo z moim coltem. Nigdzie nie mogę natrafić na jakieś porady do Colta. Czy ktoś miał podobną sytuację ? Proszę o pomoc. |
_________________ MArlonex |
|
|
|
 |
Pawlik84
Mitsumaniak
Auto: Colt VII 1.3 '09
Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sie 2015 Posty: 323 Skąd: Dobre Miasto
|
Wysłany: 05-12-2016, 20:17
|
|
|
Był poruszany problem na forum ale nikt nie odpowiedział. Sugerowano wizytę w ASO. Sprawdź jak adoptuje się kluczyk w innych autach np carismie, może robi się bardzo podobnie. |
_________________ --
Pozdrawiam; Pawlik
Mitsubishi Colt VII, 2009 1.3, 5d. INVITE |
|
|
|
 |
lech55
Forumowicz
Auto: Space Star 1,2l 2018r,był Colt
Pomógł: 7 razy Dołączył: 02 Lis 2014 Posty: 200 Skąd: Chojnów
|
Wysłany: 05-12-2016, 21:50
|
|
|
Pojechałem samochodem do ASO Mitsubishi i tam zrobili mi co trzeba. Teraz działa centralny zamek. Niestety, ale to kosztowało - nie pamiętam dokładnie kwoty, ale sporo kasy. |
|
|
|
 |
|
|