|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Grandis benzyna |
Autor |
Wiadomość |
Zuzia
Forumowicz
Auto: L200 2008 Pajero Sport 2013
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Gru 2009 Posty: 279 Skąd: Piła
|
Wysłany: 05-12-2016, 16:49 Grandis benzyna
|
|
|
Witajcie mam pytanie oglądał może ktoś to autko http://otomoto.pl/oferta/...html#e18dc863a3 i czy jest możliwość rozkodowania nr vin. Pozdrawiam Paweł.
Podpowiedzcie gdzie zaglądać i na co zwrócić uwagę w Grandisie . |
_________________ pozdrawiam Paweł |
|
|
|
 |
Grzegorz J
Mitsumaniak

Auto: Grandis 2.4 MIVEC
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Mar 2015 Posty: 104 Skąd: Starachowice
|
Wysłany: 14-12-2016, 15:13
|
|
|
Wg mnie powinien mieć troszkę inne oznaczenia na klapie bagażnika. |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 14-12-2016, 15:57 Re: Grandis benzyna
|
|
|
Zuzia napisał/a: | Witajcie mam pytanie oglądał może ktoś to autko http://otomoto.pl/oferta/...html#e18dc863a3 i czy jest możliwość rozkodowania nr vin. Pozdrawiam Paweł.
Podpowiedzcie gdzie zaglądać i na co zwrócić uwagę w Grandisie . | Grandis nie ma jakichś szczególnych wad . Po 3 latach użytkowania uważam że jest super trwały, jednak środek dość spartański, typowo japoński.. Częstą przypadłością jest padające łożysko na wałku skrzyni, no ale tu w automacie nie ma tego problemu. Skrzynia automatyczna Invecs jest udana, aczkolwiek osobiście uważam że silnik benzynowy ( również bardzo udany) 165 koni trochę słabo przyspiesza w połączeniu z automatem, a do tego spali- około 12- 13 litrów. To auto z manualem ma sporo mniejsze zużycie i lepsze przyspieszenie.. Grandis ma również niezłą blacharkę, nie ma jakichś baboli jak w niektórych modelach Mitsubishi.... Czasem szwankuje kostka stacyjki, ale to pierdoła. Mój ma 200 od pierwszego właściciela i jeździ jak "nowy", dla tego ten zalinkowany przez Ciebie też taki powinien być ,bo przebieg podobny. Przebiegu nie stwierdzisz po wyrartej gałce zmiany biegów i kierownicy, bo wycierały się szybko, były słabej jakości. Ot normalny udany samochód, jednak przy kupnie dobrze go sprawdź , uważaj żebyś nie kupił zajechanego egzemplarza, części potrafią być drogie i wtedy jest stres, płacz i zgrzytanie zębami. |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
Zuzia
Forumowicz
Auto: L200 2008 Pajero Sport 2013
Pomógł: 15 razy Dołączył: 28 Gru 2009 Posty: 279 Skąd: Piła
|
Wysłany: 15-12-2016, 14:43