|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
3.2 DID problem po czyszczeniu nastawnika :( |
Autor |
Wiadomość |
wrx1987
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-12-2016, 23:51 3.2 DID problem po czyszczeniu nastawnika :(
|
|
|
Witam wszystkich Użytkowników jestem nowym użytkownikiem forum ale bardzo dużo go czytałem przed i po kupnie Miska.
Postanowiłem kopić Miska 3.2 DID w automacie i po zapoznaniu się z tematem od razu zbiornik poleciał do wymiany, przewody do wymiany paliwowe oraz rura wlewowa. W zbiorniku było trochę opiłków, jeśli tak to i Nastawnik w pompie do czyszczenia(nie potrzebnie był czysty i tez odkręciłem te otwory fasolowe żeby tam zajrzeć nie raz robiłem to w VW tylko tam jest lepszy dostęp i idzie to ostawić nawet bez VAGana zapalonym silniku) no i tu się zaczął problem dodam ze przed czyszczeniem Misiek latał jak zły!!
A teraz po złożeniu wszystkiego Miskiem telepie na wolnych obrotach na zimnym, jak sie rozgrzeje wszystko jest ok, jak silnik złapię temperaturę. Co to może być czy źle ustawiłem nastawik? i w jaki sposób mogę go profesjonalnie usatwic ??
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
wojtekkkkk
Forumowicz
Auto: pajero 3.2
Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Paź 2007 Posty: 106 Skąd: lublin
|
Wysłany: 15-12-2016, 06:46
|
|
|
możliwe że źle ustawiony, można sprawdzić za pomocą testera. |
|
|
|
 |
wrx1987
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.2 DID
|
Wysłany: 15-12-2016, 07:40
|
|
|
Kolego możesz jaśniej dopiero zaczynam przygodę z tym silnikiem, jaki to tester i jak to się wykonuje ?
Chodzi o tester zegarowy do pomiaru ciśnienia? |
|
|
|
 |
|
|