|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Auto z niemiec |
Autor |
Wiadomość |
zbychu74
Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer 2,0 kombi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Sty 2016 Posty: 603 Skąd: tuchola
|
Wysłany: 17-12-2016, 08:42
|
|
|
Działaj Tomek,koniecznie daj znać.Powodzenia |
_________________ zbychu74 |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Pomógł: 22 razy Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 6530 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 17-12-2016, 08:52
|
|
|
najważniejsze by auto jeździło ja wymieniałem 2 razy cewki ale jeździłem na lpg z 3 x świece i raz kable i raz sondę lambda przez 60 tys. |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
Tomek82
Nowy Forumowicz Tomek82
Auto: Lancer
|
Wysłany: 17-12-2016, 17:08
|
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych
Po wymianie świec(dwie byly osmolone w miejscu gdzie przeskakuje iskra), przewodów i cewek( które pozostawiały też wiele do życzenia) na nowe problem został rozwiązany, jak na razie silnik ladnie pracuje na zimno i ciepło.
Dzieki pomocy Zbyszka74 nie musze jechać już do aso jak sobie wcześniej planowałem. Zbyszek to dobry chłop, zasypał mnie wręcz informacjami na temat mojego silnika jak i całego pojazdu, thx! Dziękuję wszystkim za tak szybką reakcję na mój post i przepraszam za brak zdjęć zużytych części ( nie ogarniam jak przeslac tu mm-sy wysłane wczesniej do Zbyszka, a stare części już na śmietniku.)
Dzieki Zbyszek, dzieki wszystkim za zaangażowanie i pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|