|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
krotki Pajero....a bagaznik |
Autor |
Wiadomość |
dawid-kan [Usunięty]
|
Wysłany: 08-07-2007, 17:38 krotki Pajero....a bagaznik
|
|
|
witam sznownych kolegow i prosze o pomoc... poszukuje autka uzytkowego...( starion jest obecnie tylko od swieta aby go zbytnio nie meczyc) co by:
-wysoko siedziec aby widziec w korkach
-moc jezdzic po chodnikach
-wygodnie dojechac z miejsca zamieszkania do pracy(ok. 600km)
-poradzic sobie w lekkim i srednim terenie
-silnik diesel
wybor padł na Pajero IIgen. 2.8TD lub 2.5 TD
***I TU DYLEMAT***
wersja LONG czy KROTKA...???
w LONG brak problemow z bagazami czy wozkiem dzieciecym ale wiekszy ciezar czyli mniejsza dynamika na trasie i wieksze problemy z parkowaniem na parkingach...wersja krotka lepiej sprawdza sie w terenie ,nie ma problemow na ciasnych parkingach ale nie ma bagaznika....
TA MI SIE BARDZO PODOBA
ale chciałbym sie dowiedziec czy jak zapakuje do srodka 4 osoby i dziecko to zmiesci mi sie w bagazniku wozek......oraz czy są wersje z dzieloną tylną kanapą.....???jakie jest wasze zdanie...??? |
|
|
|
 |
bezdroza [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2007, 23:32 wózek
|
|
|
niestety, na bagażnik nie masz co liczyć, wózek tak ale tylko spacerowy, wiekszość ma dzieloną kanapę z tyłu, nie spotkałem się z nie dzieloną chyba że myślisz o Pajero I, polecam 2.8.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Dorota123
Nowy Forumowicz
Auto: Fiat Punto II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-12-2016, 20:28
|
|
|
w kwestii wózka - nasz biegowy sie nie mieści, to jest ciagle problem i potwierdzam: to jest suv a nie półciężarówka |
|
|
|
 |
|
|