|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer VIII 2006 2.0 Sport |
Autor |
Wiadomość |
wyzy
Nowy Forumowicz
Auto: kupno lancera VIII
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-12-2016, 01:39 Lancer VIII 2006 2.0 Sport
|
|
|
Witam wszystkich użytkowników
Zbliża się nowy rok i zastanawiam się nad wymianą samochodu. Po 5,5 latach chcę zmienić mojego Neona 2.0.
Właśnie myślę nad lancerem z tematu. Mam pytanie do was. Na co patrzeć w tych modelach w czasie kupna? Jakieś słabe punkty tych modeli?? Bardzo liczę na wasze opinie.
Przeglądałem forum i nie znalazłem nic na temat sprawdzania historii po VIN. Czy ktoś z was korzysta albo pomaga w takich sprawach na forum?
Nie będę ukrywał w moich okolicach są 2 sztuki.
1.
Kod: | https://www.otomoto.pl/oferta/mitsubishi-lancer-sport-2-0-super-stan-z-niemiec-po-oplatach-zamiana-ID6yHhbt.html#8bf424fff8 |
Nie będę ukrywał, że ciężko uwierzyć mi w przebieg tego auta. Dlatego chciałbym go sprawdzić.
2.
Kod: | http://allegro.pl/mitsubishi-lancer-2-0-dohc-11-2006-bardzo-zadbany-i6656669301.html |
PS.
Wesołych świąt !! |
Ostatnio zmieniony przez wyzy 26-12-2016, 11:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lucekm
Mitsumaniak
Auto: Lancer 2.0 Intense 06
|
Wysłany: 26-12-2016, 08:53
|
|
|
Wkleiles 2 linki do tego samego auta.
Wiec jeśli chodzi o auto z ogłoszenia (niebieski Lancer) to po zdjęciach:
- brakuje mu felg aluminiowych jakie były w tej wersji auta
- przebieg mega niski jak na ten rok (wytarte siedzenie od strony kierowcy przy 102tys?),
Poza tym, jeśli jesteś zainteresowany poważnie tym autem to:
- sprawdź rdzę w okolicach kielichów, obejrzyj samochód od spodu bo lubi korodowac
- sprawdź powłokę lakiernicza, szczególnie w okolicach nadkoli
- jeśli możesz to podepnij auto pod kompa
- jeśli auto stoi nie daleko to najlepiej je obejrzeć jak się prezentuje na zywo. Jak pracuje silnik, czy nic nie skrzypi, puka.
Ps. Sam kupiłem takie auto 2tygodnie temu. |
|
|
|
 |
wyzy
Nowy Forumowicz
Auto: kupno lancera VIII
|
Wysłany: 26-12-2016, 11:59
|
|
|
Link już poprawiony. Dzięki za zwrócenie uwagi. Magia świąt zadziałała i nie zauważyłem.
Jeżeli chodzi o niebieskiego. Sam na ten przebieg patrze z przymrożonym okiem.
Ale dzięki za rady. |
|
|
|
 |
|
|