Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Żarówki w Cari
Autor Wiadomość
Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-12-2006, 18:07   

Miałem je przez 3 dni u siebie, zdjąłem z uwagi na delikatny obciach :mrgreen:

Jak nie przeszkadza Ci dźwięk cofającej ciężarówki lub paleciaka to jest to produkt w sam raz dla Ciebie. Ale to rzecz gustu, a jak wiadomo ....

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

mario-borek
[Usunięty]

Wysłany: 28-12-2006, 20:16   

sygnału nie zakłada się dla bajeru ale przede wszystkim dla pieszych, którzy na ogół nie słyszą , że samochód cofa i są gotowi wleżć nam do bagażnika :D
Według mnie bardzo przydatna rzecz.

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Wysłany: 28-12-2006, 20:50   

mario-borek napisał/a:
sygnału nie zakłada się dla bajeru ale przede wszystkim dla pieszych, którzy na ogół nie słyszą , że samochód cofa i są gotowi wleżć nam do bagażnika :D
Według mnie bardzo przydatna rzecz.

Właśnie...Często na parkingach przy sklepach przy cofaniu głowa musi "chodzić na okrągło" bo ludziska wpychają się pod koła :!:

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 30-12-2006, 13:15   

Co więcej - widzą dobrze że cofasz a i tak lezie ci toto pod koła i jak najedziesz to jeszcze sto problemów będziesz miał. Ech... :evil:

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Wysłany: 27-02-2007, 23:21   

Zamontowalem dzis Hella Light Power +50% i jestem bardzo zadowolony.

Udalo sie 'im' dotrzec przed wieczorna trasa, ktora mialem do zrobienia i wypadly fantastycznie. Eleganckie swiatlo, duzo wieksza widocznosc.

Dobrze, ze zamowilem dwa komplety bo w naszej "wiosce z tramwajami" (lokalne okreslenie miasta Szczecin) nie idzie ich dostac (podobnie niedostepne sa Philips GT 150). Sprzedawcy robili oczy jak pytalem o jedne i drugie.

mOOp
[Usunięty]

Wysłany: 28-02-2007, 13:39   

Polecam Philips Night Guide jak i Philips GT 150 - swieca naprawde dobze. Czesto na starych zarowkach wieczorami doswietlalem droge przeciwmgielnymi bo nic nie widzialem. Teraz jest o wiele lepiej. Swieca dalej, jasniej i bardziej doswietlaja pobocze.

W porownaniu do GT 150 Night Guide'y maja trzy strefy swiecenia (trzy kolorki-zolty, niebieski i bialy) a GT 150 maja jednolita barwe - cena podobna.

pozdro

robal0001
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2007, 15:38   

A czy próbował ktoś może założyć do cari żarówki H4 100\90 zamiast standardu H4 60\55?? Nic mi się nie skopci jak takie sobie założe?

mOOp
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2007, 15:47   

Siemka

po pierwsze na przegladzie moga Ci to wyczaic bo 100 na zwyklych drogach nie wolno uzywac chyba ze jezdzisz tylko po polnych w co watpie:P a po drugie moga Ci sie lutra od temperatury zdeformowac wiec nie radze. no i glowna rzecz ze napewno bedziesz razil jadacych z przeciwka.

pozdro

robal0001
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2007, 16:04   

Skoro tak to pewnie skusze się na H4 Blue Vision 60/55. Kolega ma takie w Lagunie + niebieski postojówki. Świecą jak ksenony w nocy, wygladają naprawde super, jego krótkie są o niebo lepsze niż długie + halogeny w Cari. Dzieki za wyjaśnienie!!

gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Wysłany: 23-04-2007, 07:32   

..ja niedawno założyłem Philips Premium +30 i powiem że też nawet niczego sobie, nie jets to to co GT ale tak o wiele lepsze niż zwykłe, a zwłaszcza cena 9zł za sztuke co przy niestety obecnej eksploatacji jeżdzenia non stop jest znaczącym czynnikiem.

Moje GT150 poszły do reklamacji i rozpatrzono pozytywnie więc dostałem nówki :) :).
Dla ciekawych: GT wytrzymuja około 3 miesiace przy średnim użytkowaniu a wiem że Philips daje 3 miesiace gwarancji na żarówki więc jak wam padna to śmiało reklamujcie.

kupujepolskieprodukty.pl

wegiel
[Usunięty]

Wysłany: 23-04-2007, 10:58   

Macie namiary na sklep online w ktorym mozna kupic Hella Light Power? Szukam i szukam i tylko Philips i Osram

Na allegro nie chce kupowac - szczegolnie jak kolo ma w opisie ze reklamacji nie uwzglednia a
w negatywach napisane z wyslal raz dwie zarowki z ktorych kazda inna

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 23-04-2007, 11:12   

Ja kupowałem na allegro od gościa msvtruck

Odpowiedz do tematu