|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari MSX] Cewki i przewody WN |
Autor |
Wiadomość |
ludinho1
Forumowicz ludinho1
Auto: CJ swap 1.8 dohc + CS3W kombi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Lip 2010 Posty: 253 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 04-01-2017, 21:37 [Cari MSX] Cewki i przewody WN
|
|
|
Witam. Gdzie kupić takie gadżety żeby był pewniak że dobry fant wyślą ?. W katalogu jednego ze sklepów internetowych wyskakuje że są takie same jak w carismach sohc 1.6 i 1.8 . Coś mi się wydaje że te w msx są o wiele krótsze. A może z jakichś innych mitsu podejdą ? |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 04-01-2017, 21:48
|
|
|
W swojej Carismie zmieniałem jedną cewkę i założyłem Denso, kupowałem tutaj http://www.e-denso.pl , maja bardzo dobre ceny. Wymieniłem od razu przewody na Tesla i jak na razie (od około roku) działa to bardzo dobrze. |
|
|
|
 |
ludinho1
Forumowicz ludinho1
Auto: CJ swap 1.8 dohc + CS3W kombi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Lip 2010 Posty: 253 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 05-01-2017, 22:52
|
|
|
dzięki . wysłałem im zapytanie o msx . zobaczę czy znają taki model . jakby ktoś miał jeszcze coś ciekawego do dodania to będzie bardzo miło . głównie przydało by mi się znać wymiary fajkocewki i rozstaw śrub z cari 1.6 i 1.8 sohc, ewentualnie inne mitsu jak ktoś podejrzewa że mogą być takie same |
|
|
|
 |
|
|