|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nawiew szyba/nogi |
Autor |
Wiadomość |
jogi_23
Forumowicz
Auto: grandis 2.0 did bsy
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-01-2017, 14:21 Nawiew szyba/nogi
|
|
|
Witam. Ostatnio zauważyłem że jak ustawię nawiew na szyba/nogi to na nogi nic nie wieje. Zaczyna wiać jak ustawie w pozycji tylko na nogi, środkowe kratki/nogi i jak ustawię AUTO to wieje równomiernie na szybę, nogi i w środkowej części. Teraz pytanie czy tak u wszystkich czy tylko u mnie bo po co takie ustawienie na szyba/nogi jak na nogi nie dmucha?
[ Dodano: 21-01-2017, 19:18 ]
Czyli nikt nie zna obsługi i zasady działania klimatyzacji w grandisie? A może jest za ciężko sprawdzić jak ktoś prosi o pomoc? Dzięki za brak chęci! |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21011 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 21-01-2017, 20:13
|
|
|
jogi_23 napisał/a: | Ostatnio zauważyłem że jak ustawię nawiew na szyba/nogi to na nogi nic nie wieje. |
Na pewno nic nie wieje czy wieje słabo.
Teoretycznie powinno mocniej wiać na szyby bo jest to opcja odmgławiania wg instrukcji. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
jogi_23
Forumowicz
Auto: grandis 2.0 did bsy
|
Wysłany: 21-01-2017, 22:00
|
|
|
Kolego, nic nie wieje na nogi nawet na pełnej mocy. Dlatego się zastanawiam czy tak ma być. |
|
|
|
 |
|
|