Nowe Eclipse Powinno wygladac lepiej niz obecne |
Autor |
Wiadomość |
Revik [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2007, 15:09 Nowe Eclipse Powinno wygladac lepiej niz obecne
|
|
|
Moj przyklad:
Proszę o opinie ;> |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 22-04-2007, 23:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
karol
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 1G 94r. 4G63
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 134 Skąd: Staromieście, pow. Częstochowa
|
Wysłany: 22-04-2007, 16:36
|
|
|
Sadzac po ostatnich generacjach,wszystko zmierza mniej wiecej w tym kierunku...
W tym ciekawie rozwiazany dach,ale jak dla mnie troche male lampy.
A tak wogole,to dla mnie wszystko co nowe musi sie dluugo opatrzec |
_________________ Mysle,wiec .... jeżdże. |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 22-04-2007, 16:51
|
|
|
fajny pomysl, chociaz jakos mi to nie pasuje do eclipsa.
wg mnie powinni wrocic do 2g i na niej sie wzorowac, jak dla mnie najladniejszy eclipse i chyba najladniejsza d.upk'a samochodowa |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 22-04-2007, 23:12
|
|
|
karolgt napisał/a: | wg mnie powinni wrocic do 2g |
zgadzam się w 50%, buda 2g środek 1g, w 2g w środku jest jak dla mnie ciasno |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 22-04-2007, 23:20
|
|
|
adaho_krak napisał/a: | buda 2g środek 1g, w 2g w środku jest jak dla mnie ciasno |
Buda - 1G Eagle
Silniki - EVO
Naped - EVO
Wnetrze - bez zbednych bajerow |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Koton
Forumowicz
Auto: Bez auta. Kiedys 92` CA5A
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Paź 2005 Posty: 356 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 23-04-2007, 02:27
|
|
|
Tradycja tradycją ale myśl designerska powinna iść do przodu.
Wygląd ciekawy, zwłaszcza te przetłoczenia i wloty po bokach podobają mi sie.
Wnętrze: powinno być w 100% dla kierowcy. Fotele skórzane dziurkowane nie kubełkowo podobne lecz "jedynie" mocno wyprofilowane, czyli wygląd bardziej luksusowy niż sportowy.Obowiązkowo Solar dach czy jak się to zwie. Wnętrze nie może śmierdzieć tandetą albo zrobione byle jako.
Napęd 4WD albo RWD.
Silnik 3.8 L z dwiema turbinami(a może czterema ). Silnik z lancera evo jest 4 cylindrowy i nie brzmi wystarczająco okazale do samochodu sportowego tej klasy.
No i ogólnie żeby nie stanowił konkurencji dla lancera Evo. |
|
|
|
 |
Revik [Usunięty]
|
Wysłany: 23-04-2007, 20:17
|
|
|
Mi tez sie bardzo podoba 2g, chcialem sobie nawet zakupic eclipse 2g ale fundusze na to nie pozwalaly wiec wzialem carisme Stworze chyba swoja koncepcje nowej Carismy i zamieszcze na forum. |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 24-04-2007, 13:21
|
|
|
zastanawiam sie ilu z sanownych kolegow widzialo 4g na zyvo:>? ilu z szanownych kolegow mialo okazje przyjzec sie mu doglebnie, posiedziec w srodku, przejechac sie itp:>? wszyscy twierdza ze 4g to zło... podobnie jak i 3g...
a 4g AWD istnieje
ja sie jednak z tym nie zgodze mialem okazje na zlotach widziec te samody i powiem ze one maja to "cos" co zarowna ma i 1g i 2g ... sa to dobre samody i moim zdaniem dobrze nastepcy poprzednich generacji... do kazdego moznaby sie o cos przyczepic... no ale wiadomo gusta sa jak dziury w doopie kazdy ma swoje i akzde sie roznia
wiec nie ma co narzekac ze 1g lub 2g to najlepsze wozki:P trzeba isc z duchem motoryzacji
pozdr...
ps. ciekawy projket tylko za bardzo mi to rpzypomina lamborghini :> http://xlibs.xl.funpic.de..._spyder_001.jpg |
|
|
|
 |
conti64 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2007, 14:36
|
|
|
No proszę, 4g widziałem w świętym mieście i to na miejscowych blachach. Ciekawi mnie jakim kanałem one docierają do kraju? Bo chyba MMC eu nie ma w ofercie tego cuda |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 06-05-2007, 23:51
|
|
|
srebren ma qlson z forum MEKP ale ponoc bylo jeszcze czarne i jeszcze jedno w swietym miescie;) |
|
|
|
 |
VERONE [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2007, 17:42
|
|
|
Nowe Eclipse jest ładne,szczegulnie jak stoi na podjezdzie,pochylone albo jak oglada sie z gory,pozatym na drodze jest pokraczne,wysokie czerokia z zewąskim rostawem koł,trzeba by obnizyc zawiasy i dodac dystanse na fabryczne 18 albo zmienic fele,ale juz przy tym zestawie trudno jezdzic po koleinach. |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Cze 2007 Posty: 884 Skąd: Kraktown
|
Wysłany: 08-12-2007, 22:14
|
|
|
Wróciłem właśnie z wycieczki do GB gdzie miałem przyjemność wozić się przez ponad tydzień 4G. ... Jestem rozczarowany!!!
Jeździ się tym jak fiatem PUNTO ! a wnętrze wygląda jak żywcem skopiowane z Szewroleta Epica ... PORAŻKA !!!!!!!!! |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=8mqb-atsy_w
^ mój kliperek ^ Historia: L300 1G - L300 2G - Lancer - Eclipse - MSS
 |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2007, 13:14
|
|
|
W sumie to puiata generacja Eclipse chyba powinna powrócic do ostrzejszych ksztaltów,
1G- ostry 2G-kulka 3G- przecinak 4G- znowu kulka wiec czas na jakąś DZIDĘ |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
|
|
|
 |
rOOmak [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2007, 14:04
|
|
|
Teraz jest moda na retro. Podejrzewam ze wezma 1g pod noz i zrobia nowy woz ale ze stylistyka na 1g. Tak jak ford zrobil z mustangami.
Tak w ogole to prototypu obecnych fur to byly juz na poczatku lat 90-tych. |
|
|
|
 |
|