|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 14-05-2014, 13:29 |
Proszę o opinie |
Autor |
Wiadomość |
aleks13 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-04-2007, 08:37 Proszę o opinie
|
|
|
Witam poraz pierwszy :)
Proszę o opinie kupuje Carisme 95/96r 1.8 16V 5drzwi w Polsce 1.5 roku od znajomego
zagazowana 6 miesiecy temu cena do zaplacenia 9500 wyposazenie:ABS,4*es,cz,el,elszyber-brak klimy :(.Wszystkie płyny rozrzad wymieniony.
Przesiadam sie z Vectry B 2.0 16v bez gazu mam nadzieje ze komfort bedzie podobny a koszt paliwa mniejsze .
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zwolin
Forumowicz baaardzo zły miś ;-)
Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 481 Skąd: Wawa Ursus
|
Wysłany: 23-04-2007, 22:52
|
|
|
Kto gazuje auto, a następnie za pół roku sprzedaje?? Czyżby problemy z benzyną.
Rozrząd wymieniony, tzn co konkretnie i na co??? Jeśli na niewiadomo co, to bym się tym nie podniecał. |
_________________ Pozdrawiam
Zapraszam na Stronę Piotrusia - podaruj 1% mojemu dziecku |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 23-04-2007, 23:12
|
|
|
właśnie też to jakoś podejrzane. Ktoś wsadził w sumie troche grosza w już nie dość drogie auto i zaraz je sprzedaje. Zawsze to mi się wydaje podejrzane. Bo jak założył instalacje nawet jedną z tańszych to i tak było to okolo 1800-2000 PLN, jak wymienił porządnie rozrząd to podchodzi prawie pod 1000 PLN a więc co, kupił auto za 5000 PLN?
ALe oczywiście uwagi są ogólne bo i temat dość ogólny, zapodaj jakieś w miarę dokładne fotki konkretnego egzemplarza to się będzie można coś więcej wypowiedzieć.
Co do komfortu, może nie tyle w sensie zawieszenia ale z mocy silnika to musisz się przejechać. Jest to zmiana jednak na ciut mniejszy silnik (a ja jestem jednak wyznawcą aby moc brała się z pojemności) i do tego zagazowany (zapewne nie sekwencyjnym wtryskiem za 4000 PLN) a więc przez jakieś zwężki auto na pewno straciło kilka procent z wigoru zarówno na gazie jak i benzynie. Co innego jakbyś się przesiadał z Vectry 1.6.
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
aleks13 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-04-2007, 09:14
|
|
|
Witam
Auto zakupione
Powod sprzedaży był mi znany lecz nie mogę napisać na forum
Rozrząd wymieniał moj znajomy mechanik(szwagier) wiec wszystko wiem co było robione - on mi powiedział żeby brać bo warto:)(zobaczymy) chyba cena oki -gaz rachunek na 1850 pln.jak potestuje dłużej to opisze wrażenia,fotki też zapodam.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 24-04-2007, 14:14
|
|
|
Czasem sytucacja wymaga sprzedaży auta,a wiadomo że jak ktoś wcześniej planuje jazde dłuższą to robi tak dla siebie żeby było wszytsko ok. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
|
|