Pajero 3 Warszawa/Garwolin |
Autor |
Wiadomość |
piotras78
Forumowicz
Auto: Kilka, ale nie Mitsu
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Wasyl1969
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Parjero 4 3,2 2008r
|
Wysłany: 19-02-2017, 14:28
|
|
|
A co dziwnego w tym że zmienił zdjęcia? Może zrobił kilka i dla zmiany ogłoszenia zamieścił inne. Nic mnie tu specjalnie nie dziwi... choć nigdy nic nie wiadomo... może się mylę. Powiem szczerze mnie też zainteresowała ta oferta. gdybyś coś wiedział kolego więcej to daj znać... masz bliżej |
_________________ Troszkę zwariowany (już po pobycie na oddziale newcicowym w Otwocku) posiadacz Pajero IV |
|
|
|
 |
Azael1975
Forumowicz
Auto: Pajero
|
Wysłany: 19-02-2017, 16:28
|
|
|
Ostatnio znajomy był i oglądał.
Też byłem nawet napalony, ale trochę mnie ostudził...
Generalnie:
-maska nieoryginalna, nie zgadza się kolor i krawędzie/ szpary
-dziwne historie z nadkolami, jest tylko jedno, dziwnie zapięte
-skóra fotela kierowcy rzecz jasna pęknięta
-auto słabo zabezpieczone i w wielu miejscach wychodzi rdza, sporo purchli i generalnie mocno porysowany lakier, a zaprawki robione naprawdę słabo
-ogólnie widać że było coś grane z przodem i całym bokiem od strony kierowcy
-sporo pierdół w środku nie działa,albo działa słabo
-braki w zagłówkach etc
Sprzedający jest mysliwym i widać że tyrał to auto po krzaczorach, polach lasach, przy czym większość rzeczy robionych w samochodzie było jeszcze przez poprzedniego właściciela. Sam wymienił chyba tylko akumulatory.
Biorąc pod uwagę ostatnie sztuki z okolicy, np tego pajero z babic za 29 koła, to nie wróżę tej sztuce szybkiego spadnięcia z allegro
Ta z baniochy była w podobnym stanie jeśli o rdzę chodzi, ale z ładniejszym i działającym wnętrzem i nie tak porysowanym lakierem. Nie licząc przytarcia na zderzaku i wgięcia na masce bez przygód. No i z tego co wiem poszła za ~20
[ Dodano: 19-02-2017, 16:36 ]
Lista była długa, z tego co sobie jeszcze przypomniałem to do wymiany też któraś tylna lampa... I wymieniany był sam zbiornik, bez rury z tego co pamiętam albo właściciel nie wiedział.
Jakby co mogę zadzwonić i zapytać o to co jeszcze mu się nie podobało |
|
|
|
 |
piotras78
Forumowicz
Auto: Kilka, ale nie Mitsu
|
Wysłany: 19-02-2017, 16:43
|
|
|
Dlatego moim zdaniem nie ma co z Pomorza jechać taki kawał drogi
Ciekawe, mój zapał ostygł po przeczytaniu tego. Z doświadczenia wiem, że jeśli przy sprzedaży pojawia się trochę rdzy to zaraz auto zmieni kolor na rudy.
Z tego co widzę to jeszcze felgi są do zrobienia. Auto ma opony typu A/T, więc faktycznie mogło być tyrane w offroadzie. |
|
|
|
 |
Azael1975
Forumowicz
|
Wysłany: 19-02-2017, 17:00
|
|
|
Najgorsza jest świadomość tego że pierwsze co zrobisz po zakupie to odwiedzisz blacharza i lakiernika
Aaa - jeszcze plastik progu od strony kierowcy pęknięty.
Ta lista nie ma końca |
|
|
|
 |
Wasyl1969
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Parjero 4 3,2 2008r
|
Wysłany: 19-02-2017, 17:14
|
|
|
Te samochody wszystkie za zdjęciach wyglądają super a w realu masakra podobnie w tym przypadku:
https://www.otomoto.pl/of...3-ID6yH92w.html
oglądałem go osobiście, mimo 2005 roku już wychodzi rdza, nad szybą przednią jakieś ślady ingerencji blacharskiej i to zrobionej chyba u kowala, biały dym z wydechu jakaś masakra... Nie jestem specjalistą ale w tym przypadku, mimo dobrej ceny jak na ten rocznik zastanowiłbym się pięć razy... |
_________________ Troszkę zwariowany (już po pobycie na oddziale newcicowym w Otwocku) posiadacz Pajero IV |
|
|
|
 |
Azael1975
Forumowicz
|
Wysłany: 19-02-2017, 17:29
|
|