|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
A miałem dziś nie pić... |
Autor |
Wiadomość |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-10-2005, 11:30
|
|
|
No i moim zdaniem należy już zamknąć ten topic. I tak jest po ptakach i tak. Teraz, choć z bólem, życzę kaczorowi, żeby się sprawdził - nie dla niego ale dla mnie i nas wszystkich...Mam nikłą nadzieję, że może jednak...choć tak jak napisałem - nikłą...
Jak na mnie EOT.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 24-10-2005, 11:30
|
|
|
Forum o Miśkach a nie Kaczorach... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2005, 11:33
|
|
|
krzyzak wez pod uwage ze badanie opinii publicznej dziala na zasadzie ze bierzesz tysiac osob i sie ich pytasz - ten czy ten. i wtedy wybieraja. jednak jest jeszcze kwestia frekwencji i mobilizacji - na wsi i wsrod ludzi niewyksztalconych jest wiekszy "ciag" do wyborow, dlatego moim zdaniem wygral kaczor - frekwencja dziala na jego niekorzysc.
swoja droga, to sezon na kaczki uwazam za otwarty :twisted::twisted::twisted::twisted: |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 24-10-2005, 11:37
|
|
|
szczeslaw napisał/a: | Nie zapominaj, że PiS planuje w nowej konstytucji zwiększyć uprawnienia prezydenta i zbliżyć się tym samym do systemu prezydenckiego a wtedy kaczka będzie mogła nieźle napsuć w tym kraju. |
Jak wiesz do zmiany konstytucji niezbędna jest bezwzględna większość w parlamencie - czyli wprost mówiąc: 2/3 głosów - wydaje mi się, że PIS nie ma takiej większości i w tym sejmie takowej nie uzyska. Także bez obaw.
Oczywiście zawsze można się mylić, ale sądzę, że nie powinniśmy się wstydzić. Pamiętacie jakie były komentarze gdy wybrali Aleksa? To ja przypomnę - dużo gorsze niż teraz Wasze. Jeszcze raz chcę powiedzieć - nie mam zamiaru bronić dobrego imienia żadnego z kandydatów, bo nie mam w tym żadnego interesu ani psychicznego ani finansowego itd.
Ale - jeśli już wyciągamy argumenty, to musimy zrezygnować z gdybań, poszlak itd. - skupmy się na faktach. |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 24-10-2005, 11:39
|
|
|
nie wiem jak wy ale ja bym sie napil |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24295 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 24-10-2005, 11:41
|
|
|
Jackie napisał/a: | Teraz, choć z bólem, życzę kaczorowi, żeby się sprawdził - nie dla niego ale dla mnie i nas wszystkich... |
I to jest clue. Mamy demokrację czyli władzę ludu. Jaki jest lud (95% jest w 1 progu podatkowym) to wiemy. Zawsze jest też tak, że większość jest (uogólniając) głupsza, ale jest większością i czy płaci 2 zł podatku czy 100 000 zł podatku, to każdy głos liczy się tak samo.
A my Panie i Panowie: RÓBMY SWOJE!
edit: czy ktoś w końcu zamknie ten topic???? |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
|
Wysłany: 24-10-2005, 11:49
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Jackie napisał/a: | Teraz, choć z bólem, życzę kaczorowi, żeby się sprawdził - nie dla niego ale dla mnie i nas wszystkich... |
I to jest clue. Mamy demokrację czyli władzę ludu. Jaki jest lud (95% jest w 1 progu podatkowym) to wiemy. Zawsze jest też tak, że większość jest (uogólniając) głupsza, ale jest większością i czy płaci 2 zł podatku czy 100 000 zł podatku, to każdy głos liczy się tak samo.
A my Panie i Panowie: RÓBMY SWOJE!
edit: czy ktoś w końcu zamknie ten topic???? |
Ja nie mogę zamknąć, bo moderuję "Zloty i Spoty"
Poza tym pozwólcie się ludziom wygadać, nie będą musieli chodzić do psychoanalityków. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 24-10-2005, 11:51
|
|
|
Jako ze jeszcze otwarte pozwole sobie zauwazyc, ze za czasow kaczkowania warszawy nie zrobiono praktycznie NIC poza obsadzeniem nowymi ludzmi WSZYSTKICH stanowisk z pensjami >2000 zl miesiecznie poplecznikami kaczki absolutnie nie kompetentnymi do sprawowania swoich funkcji. |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 24-10-2005, 11:56
|