|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poradźcie najlepszy antywirus i firewall |
Autor |
Wiadomość |
Korotunchik
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1800 GSL Tur
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-01-2016, 16:09
|
|
|
Najlepsze oprogramowanie aby odzyskać dane jest tutaj:
http://nabzsoftware.com/t...eats/ctb-locker
Bardzo pomocne w przypadku RansomWare inwazji |
_________________ Hej, tam gdzieś z nad czarnej wody
Siada na koń kozak młody!!! |
|
|
|
 |
bjpol
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
|
Wysłany: 16-04-2016, 14:16
|
|
|
mastach napisał/a: | Z darmowych antywirusów polecam AVAST, nawet wersja free wystarczy, żeby nie złapać syfa. Używałem kilka lat i łapało różne śmiecie z neta i pendrive'a |
... Avasta używałem do niedawna, ale po obecnych "usprawnieniach" zaczął za bardzo obciążać system .... i przesiadłem się na nową Pandę, na "+" - lżejsza, "-" na razie nie stwierdziłem .... pożyjemy, zobaczymy
J. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24296 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 16-04-2016, 20:51
|
|
|
Mam teraz Comodo Internet Security Premium. Polecam. |
|
|
|
 |
piotras78
Forumowicz
Auto: Kilka, ale nie Mitsu
|
Wysłany: 08-03-2017, 22:45
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Potrzebuję porady odnośnie jakiegoś dobrego programu antywirusowego oraz firewala. |
Nie ma czegoś takiego.
Krzyzak napisał/a: | No i potrzebuję jakiegoś softu, który ściąga pliki torrent - takiego, który nie ma żadnego adware oraz reklam, szpiegujących pluginow itd. itp. |
Odradzam stanowczo. Po pierwsze udostępniasz ściągając w ten sposób, po drugie polecam nie kraść cudzej pracy.
Ja wiem, że to niektórym trudno wytłumaczyć, że kradzież batonika w sklepie niczym nie różni się od używania nielegalnego softu, ale...
Poza tym stosując podstawowe środki bezpieczeństwa podstawowa ochrona windowsa wystarcza. |
|
|
|
 |
|
|