|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jaki olej do Outka 2.0 DiD |
Autor |
Wiadomość |
enea
Forumowicz
Auto: focus
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-03-2017, 18:52
|
|
|
Tafla napisał/a: | enea napisał/a: | vw leje castrola , mitsubishi leje castrola, jakos nie widze zeby auta wracaly z zaratymi silnikami, rozwalonymi trubinami, czy wytartymi szklankami, itp itd. |
Sporo było podrób Castrola swojego czasu (tak samo jak i Mobila) i ludzie kupowali najtaniej jak się dawało a później uojeju mam kisiel w silniku
Wychodzę z założenia, że przy oryginalnym oleju, zdrowym silniku i oleju dobranym odopowednio do silnika - nie ma żadnej różnicy czy będzie to Mobil, Castrol czy inny Motul czy Valvoline. |
Chodzilo mi raczej o ludzi, ktorzy kupuja olej w aso, nie na allegro po 10 gr taniej
Cytat: | Ale z zasyfionymi silnikami pewnie tak .
Tutaj masz fotkę mojego silnika z 2013r. serwisowany w ASO do 120kkm i przez ten okres lany castrol edge sport 10W60.
|
niewypowiem sie na temat 10w60 bo go nie stosuje |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 13-03-2017, 06:01
|
|
|
enea napisał/a: | Chodzilo mi raczej o ludzi, ktorzy kupuja olej w aso, nie na allegro po 10 gr taniej | ASO też nie jest gwarantem lania właściwego oleju. Jeśli ktoś ewidentnie oszukuje w sprawach, które są łatwe do udowodnienia, to jaką masz szansę, że lejąc olej z beczki nie poszuka dodatkowego zarobku poprzez uzupełnienie zawartości beczki tańszym? Niczego nam Pan nie udowodni to hasło przewodnie niektórych ASO Mitsu |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
enea
Forumowicz
Auto: focus
|
Wysłany: 13-03-2017, 20:39
|
|
|
rezon napisał/a: | enea napisał/a: | Chodzilo mi raczej o ludzi, ktorzy kupuja olej w aso, nie na allegro po 10 gr taniej | ASO też nie jest gwarantem lania właściwego oleju. Jeśli ktoś ewidentnie oszukuje w sprawach, które są łatwe do udowodnienia, to jaką masz szansę, że lejąc olej z beczki nie poszuka dodatkowego zarobku poprzez uzupełnienie zawartości beczki tańszym? Niczego nam Pan nie udowodni to hasło przewodnie niektórych ASO Mitsu |
liczmy na uczciwosc, amen |
|
|
|
 |
|
|