Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
JAKI BAGAŻNIK NA HAK
Autor Wiadomość
marioIII 
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 benz
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-03-2017, 10:39   JAKI BAGAŻNIK NA HAK

jak w temacie planuje zakup bagażnika na 4 rowery (3 duże +1 mały) \co polecacie czy bagażnik mocujący na wisząco rowery, czy taki na którym rowery są ustawione i zamocowane obydwoma kołami oraz chwytakami za ramę.

Jakie marki polecacie, jaki min budżet tak bym nie musiał ciągle oglądać się przez lusterko czy mam jeszcze rowery na haku :D

Z moich szybki obserwacji wygląda że tamat zaczyna się od 1.000 zł, można coś bezpiecznego taniej kupić?

Bagażnik będzie używany 4-5 razy w roku.

http://allegro.pl/bagazni...6746505921.html

bastek 
Mitsumaniak
kaktusiarz

Auto: Superb,SpaceStar,LS400,SC430,J
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-04-2017, 07:12   

Sam szukałem bardziej fora rowerowe. Jak kogoś pytałem kto ma mówili że dobry a doradzał ktoś ze sklepu. Skończyło się na dachowym w misku a po zmianie samochodu jesscze nie potrzebowałem....

auta: nissan almera 2000-2013, Nissan Micra 2012-2029 Mitsubishi lancer 2009-2016 Toyota avensis 2015-2018 Cb125f 2016- 2020, Mitsubishi space star 2018-, Lexus LS400 2018-, Superb 2019-, Junak m12 2020-, Lexus sc430 2021-

Odpowiedz do tematu