|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] Jaki olej i czy wymieniac, do skrzyni automatyczne |
Autor |
Wiadomość |
Zakatek
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2015, 21:12
|
|
|
Od niedawna jestem w posiadaniu Pojarki z 2003 roku. Czy filtr oleju będzie taki jak do pojarki z 2006 roku? Ostatnio chyba zamawiałem to z epajero ten: http://e-pajero.pl/filtry...-mr528836.html. Sprawdzać po vinie, czy brać w ciemno?Z góry dzieki!
Teraz zauwazyłem że to dział dla Miska z nieco młodszą budą.... |
|
|
|
 |
Born
Forumowicz
Auto: Pajero III
|
Wysłany: 21-09-2016, 14:57
|
|
|
Wymieniałem olej w skrzyni w Mitsumaniakach na Oliwskiej, 14 l bo trzeba było sprawdzić czy skrzynia ok, 840 za olej i chyba 100 za robotę. |
|
|
|
 |
PlebaNelk
Nowy Forumowicz
Auto: PajeroIV 3.2DiD Outlander 2.0T
|
Wysłany: 18-04-2017, 21:39
|
|
|
Koledzy czy próbowaliście stosować olejów zamiennych do skrzyni? Coś w stylu Mobil, Vervoline czy Castrol? Jakiegoś innego oleju typu ATF? Przymierzam się do wymiany u siebie i przyznam że mam spory dylemat który olej wybrać. Z przyjemnością kupił bym se DiaQueen i nie zawracał nikomu głowy ale na Islandii jest jakoś trudno dostępny |
|
|
|
 |
jepm
Forumowicz jepm
Auto: Pajero IV 3.2 DID 2007
Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Paź 2014 Posty: 318 Skąd: Warszzwa
|
|
|