Potrzebuję przymierzyć foteliki w Grandisie |
Autor |
Wiadomość |
PiotrekGrandis
Nowy Forumowicz
Auto: Chcę mieć grandisa
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-04-2017, 18:08 Potrzebuję przymierzyć foteliki w Grandisie
|
|
|
Witam wszystkich
Jestem zupełnie nowy tutaj i dopiero planuję zakup Grandisa, jednak spotykam się ze ścianą w postaci mojej żony, która woli żebym kupił jakiegoś francuza. W każdym razie oczekujemy na narodziny 3 dziecka i będę potrzebował wpakować z tyłu 3 foteliki. Wozimy nasze dzieciaki tyłem do kierunku jazdy (mało popularne w Polsce, wiem o tym). Właśnie przez to, że jest to mało popularne i grandis również nie jest popularnym samochodem nie ma nic na temat w internecie. Czy jest ktoś z okolicy Grodziska Mazowieckiego, Warszawy, kto miałby chwilę czasu, żebym mógł podjechać z fotelikami, spróbować je zamontować i ogólnie obejrzeć samochód. Stawiam piwko za pomoc oczywiście
Może prośba jest nietypowa, ale już próbowałem chyba wszystkiego. Dzwoniłem do dwóch wypożyczalni, które mają grandisy. Jeden zajęty do końca maja, drugi został wczoraj rozbity i jest do kasacji. Dzwoniłem do komisu, który mam niedaleko i jest już zarezerwowany i gość nie pozwolił mi już nawet oglądać. |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 11-04-2017, 19:40
|
|
|
Chętnie bym Ci pomógł, ale z Grodziska Mazowieckiego do mnie masz kawałek... Do świąt nie planuję być nim w Warszawie. Jak masz chęć w okolice Wołomina to zapraszam. |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
PiotrekGrandis
Nowy Forumowicz
Auto: Chcę mieć grandisa
|
Wysłany: 11-04-2017, 20:11
|
|
|
Tak się składa, że mam znajomego w Wołominie i muszę do niego jechać w najbliższym czasie. Jeśli nie byłby to problem dla Ciebie to dla mnie dystans do Wołomina to żaden dystans. Zostałem teraz bez samochodu, bo swój obecny sprzedałem dlatego zależy mi, żeby dość szybo zdecydować czy Grandis w ogóle się nadaje dla mnie. Pożyczę od ojczulka samochód któregoś dnia i jestem. Miałbyś może czas przed świętami? Długo Ci nie zajmę - 0,5 - 1h, no chyba, że zaczniemy rozmawiać o samochodach, jak to zwykle bywa |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-04-2017, 20:44
|
|
|
Nie ma problemu. Tylko codziennie pracuję i jestem po 17 w domu...Jak Ci pasuje ta godzina... |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
kcn
Mitsumaniak Mitsatsubiszi

Auto: Grandis 2,4 mivec + LPG
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sie 2014 Posty: 183 Skąd: Błonie
|
Wysłany: 13-04-2017, 05:53
|
|
|
Jestem z Błonia to masz do mnie 10 km tylko ja mam układ foteli 2x2x2. Jeśli pasuje to możemy się umówić na. |
_________________ __________________________________
-GRANDIS-
 |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

|
Wysłany: 13-04-2017, 13:52
|
|
|
U mnie siedmio os... |
 |
|
|
|
 |
pd80
Nowy Forumowicz
Auto: Grandis 2.4 MT + lpg 2004
|
Wysłany: 17-04-2017, 20:16
|
|
|
Jestem z Piaseczna. Grandis 6 osobowy. Służę pomocą. |
|
|
|
 |
jogi_23
Forumowicz
Auto: grandis 2.0 did bsy
|
Wysłany: 19-04-2017, 16:57
|
|
|
Z tyłu w drugim rzędzie nie ma możliwości zmieszczenia 3 fotelików. Jak chcesz zmieścić 3 foteliki to kup renault espace 4. |
|
|
|
 |
|