|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EA2A 2.0] Zgasl samochod podczas jazdy |
Autor |
Wiadomość |
wojbud
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.0 136KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-04-2017, 17:44
|
|
|
Dzięki za linka (nie wiem jak szukałem). Odkręciłem ten mój czujnik i jakimś cudem tarcza kodowa musiała zahaczyć magnes w czujniku chyba, że sam odpadł. A dlaczego miałaby zahaczyć to nie mam zielonego pojęcia a na samej tarczy kodowej widać tylko że musiała czasem przytrzeć bokiem o czujnik ale nic poza tym. Czujnik zamówiony więc dam znać czy będzie hulać. Dzięki za zainteresowanie. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24339 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 26-04-2017, 09:37
|
|
|
Wyprostuj tarczę, żeby znów nie zahaczyło o sprawdź czy dobrze masz założoną rolkę paska balansowego - żeby nie była odwrotnie bo wtedy może przesuwać pasek i krzywić tarczę. |
|
|
|
 |
wojbud
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.0 136KM
|
Wysłany: 27-04-2017, 18:48
|
|
|
Rolka paska balansowego jest prawidłowo założona tzn kołnierzem na zewnątrz. Czujnik założyłem i galant znów może kilometry łykać. |
|
|
|
 |
|
|