|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
DriftMasters GP |
Autor |
Wiadomość |
Hornet
Forumowicz

Auto: CB4W 1.6'94 i CS3W 1.6'05
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2017, 08:19 DriftMasters GP
|
|
|
Już dzisiaj pierwsza runda DriftMasters GP. Jak ktoś ma blisko do do Poznania to gorąco polecam, na żywo robi naprawdę niezłe wrażenie. Pozostałym zostaje NC+
W zeszłym roku po zawodach można było odwiedzić park maszynowy, obejrzeć fury z bliska, porozmawiać z zawodnikami - w tym powinno być podobnie.
http://www.driftmasters.gp/ |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 23-04-2017, 02:23
|
|
|
DMGP poszło za bardzo w medialność imprezy przez co cierpi poziom imprezy i wrażenia widzów. Zwróć uwagę, że team Budmat z Deanem i Więckiem na czele są bardzo faworyzowani przez sędziów. Może dlatego, że Budmat jest jednym ze sponsorów imprezy? Trochę straciła na tym impreza moim zdaniem. Poza tym mimo całego profesjonalizmu brak klimatu znanego mi z DMP, DO, KOE... |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 23-04-2017, 21:42
|
|
|
Kaucz, wg. mnie idzie w dobrym kierunku (piszę na podstawie zeszłego sezonu).
Musi być tak, żeby zaczęła się kręcić wokół kasa - klimat jest ok, ale na imprezach kameralnych.
Jak myślą o wejściu w ogólnodostępne przekazy to muszą zadbać o atrakcyjność dla zwykłego zjadacza chleba - "oglądacza masowego", który będzie chciał się przełączyć na "dryfty" i "palenie laczka".
Budmat sypie groszem.
Jest grosz jest sprzęt.
Jest sprzęt jest widowisko.
Popatrz na RallyCross obecnie World RX - też zarzucano faworyzowanie "twarzy" tego sportu czyli Solberga
"Faworyzowanie" i jazda Solberga ściągnęły jeszcze większą kasę, więcej "twarzy" i teraz już "prawie" nikt nie mówi, że Solberg jest faworyzowany |
|
|
|
 |
gerard99
Nowy Forumowicz
Auto: opel
|
Wysłany: 28-04-2017, 13:42
|
|