|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wtryskiwacze |
Autor |
Wiadomość |
szybkiace [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2007, 20:50 wtryskiwacze
|
|
|
Witam serdecznie mam pare pytan zwiazanych z instalacja gazowa 4 generacji. Pierrwsze czy wtryskiwacze elektromagnetyczne musza byc glosne klekot podobny do diesla ale cichszy,i czy to moze z czasem ustapi czy tak ma byc do konca, dzieki za odpowiedzi i pozdro |
|
|
|
 |
DjVentyl [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2007, 07:34
|
|
|
jak sie samochod troszke nagrzeje i te wtryskiwacze troszke pochodza to ciszej zaczynaja chodzic przynajmniej ja tak mam w valtekach ale i tak je slychac:/ |
Ostatnio zmieniony przez DjVentyl 28-04-2007, 16:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2007, 09:24
|
|
|
Wtryskiwacze od gazu sa glosnie. Ja bym powiedzial ze tak cykaja |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2007, 10:34
|
|
|
Zima przy odpaleniu troche klekocą ale potem chodzą dość cicho-ja bez podniesienie maski ich nie słysze |
|
|
|
 |
szybkiace [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2007, 16:41
|
|
|
dzieki panowie po instalacli powiedziel mi ze to tak ma byc pozniej sie zastanawialem czy oby napewno i dlatego me pytania poza tym to jestem bardzo zadowolony pozdro i dzieki |
|
|
|
 |
|
|