Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
wtryskiwacze
Autor Wiadomość
szybkiace
[Usunięty]

Wysłany: 27-04-2007, 20:50   wtryskiwacze

Witam serdecznie mam pare pytan zwiazanych z instalacja gazowa 4 generacji. Pierrwsze czy wtryskiwacze elektromagnetyczne musza byc glosne klekot podobny do diesla ale cichszy,i czy to moze z czasem ustapi czy tak ma byc do konca, dzieki za odpowiedzi i pozdro

DjVentyl
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2007, 07:34   

jak sie samochod troszke nagrzeje i te wtryskiwacze troszke pochodza to ciszej zaczynaja chodzic przynajmniej ja tak mam w valtekach ale i tak je slychac:/
Ostatnio zmieniony przez DjVentyl 28-04-2007, 16:55, w całości zmieniany 1 raz  

dylson
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2007, 09:24   

Wtryskiwacze od gazu sa glosnie. Ja bym powiedzial ze tak cykaja :)

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2007, 10:34   

Zima przy odpaleniu troche klekocą ale potem chodzą dość cicho-ja bez podniesienie maski ich nie słysze

szybkiace
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2007, 16:41   

dzieki panowie po instalacli powiedziel mi ze to tak ma byc pozniej sie zastanawialem czy oby napewno i dlatego me pytania poza tym to jestem bardzo zadowolony pozdro i dzieki

Odpowiedz do tematu