|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ciężko wchodzą biegi, problem z wysprzęglaniem |
Autor |
Wiadomość |
banger95
Nowy Forumowicz

Auto: Space Wagon N83W 2.0 16v B/G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-04-2017, 11:52 Ciężko wchodzą biegi, problem z wysprzęglaniem
|
|
|
To znowu ja z kolejnym problemem
Z rana na zimnym silniku biegi wchodzą idealnie, silnik się rozgrzeje biegi wchodzą coraz gorzej olej jaki mam w skrzyni 75w90 zmieniany pół roku temu. Zauwazylem że momencie jak wchodza ciężko biegi to jezeli wcisne sprzęgło do konca odpuszcze do połowy i wcisne do konca to bieg wchodzi lekko, natomiast jak wcisne sprzeglo dwa razy bieg wchodzi dalej ciężko. Wycieków z układu nie ma żadnych, próbowałem tez odpowietrzyc ale nic to nie dało moze ma ktoa jakis pomysł????
Problem rozwiązany sprzęgło było do regulacji na pompie sprzęgła przy pedale |
|
|
|
 |
wagon78
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubish space wagon
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-05-2017, 12:40
|
|
|
W pierwszym moim MSW II biegi żle wchodziły do tego stopnia że tylko ja umiałem tym pojechać!!! ładnie i płynnie. Jak bym zostawił z kluczykami w stacyjce to i tak by nikt nie pojechał nigdzie. eheheheh i tak kilka lat jeździłem... |
_________________ pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|