|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Trojmiejskie assistance |
Autor |
Wiadomość |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2007, 12:22 Trojmiejskie assistance
|
|
|
W tym topicu zamieszczac będziemy opisy spektakularnych akcji ratowniczo-holowniczych które miały miejsce na naszym terenie i podziękowania dla udzielających pomocy.
zacznę ja
Dziękuje Mario-borkowi za zgarnięcie mnie swoją cari kiedy w wyniku zakusów magicznych złapałem gumę jadąc rowerem w niedzielny poranek. Szybko i sprawnie zapakowalismy moj jednoślad do bagażnika i dotarliśmy do mnie do domu. Dzieki!
ps. ciekawe czy to jakies złe zrządzenie losu ale gume złapałem pod domem swojej byłej dziewczyny... voodoo działa |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-04-2007, 13:03
|
|
|
adams12 napisał/a: | ps. ... ale gume złapałem pod domem swojej byłej dziewczyny... | A było się tam plątać w okolicy |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2007, 13:38
|
|
|