|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Witam problem na wyswietlaczu nie pokazuje te |
Autor |
Wiadomość |
roki11
Nowy Forumowicz
Auto: carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-03-2011, 10:52 [Cari 1.8 GDI] Witam problem na wyswietlaczu nie pokazuje te
|
|
|
Witam w sobote wziołem sie za czyszczenie przepustnicy odłaczyłem akumulator po skreceniu wszstkiego i podłaczeniu aka nie wyswietla mi temperatury zewnetrznej na komputerze
co moze byc przyczyna |
|
|
|
 |
vinvato00
Forumowicz

Auto: Mitsubishi ASX 1.8 DID 4WD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-06-2017, 19:56
|
|
|
Witam, pozwolę sobie odświeżyć temat, gdyż iż ponieważ mam identyczny problem, po odłączeniu aku i ponownym podlaczeniu przestała się wyświetlać temperatura zewnętrzna. Próbowałem już wymieniać czujnik na nowy, na szczęście niewiele dałem za niego więc niewielka strata, bo nie pomogło. Bezpiecznika wszystkie całe, koniec pomysłów, poratujcie
[ Dodano: 04-06-2017, 20:13 ]
Ok już wszystko jasne odpialem panel klimy i podpiołem jeszcze raz, może się komuś kiedyś przyda pozdro maniaki |
|
|
|
 |
|
|