|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
regulowane amortyzatory |
Autor |
Wiadomość |
muzzy
Nowy Forumowicz
Auto: Feroza Daihatsu
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-06-2017, 10:46 amory dwururowe
|
|
|
Witam, jak wielu posiadaczy Pajero 2 musialem wymienic amorki w miejsce fabrycznych regulowanych. Zdziwiłem się przy zakupie bo napotkalem 2 rodzaje. Kayaba dwururowe klasycznej konstrukcji po 97 za sztuke oraz Kayaba jednorurowe po 197. sprzedawcy w zadnej z trzech hurtowni nie potrafili mi wyjasnic roznicy miedzy nimi. W koncu zdecydowalem sie na te tansze. Efekt nie do konca mnie zadowolil. ABS co pradwa przestal sie co chwile zalączac na nierownosciach czyli kolo lepiej dolega do drogi ale auto caly czas sie buja troche, moze mniej ale dojezdzajac do skrzyzowania jak hamuje to maska idzie 20 cm w dol i powraca. W Osobowym aucie moznaby wymienic sprezyny zeby zliwkidowac takie efekt ale tu nie ma sprezyn. Czy ktos ma jakies porady? Ktos mi powiedzial ze wystarczy podniesc przod na drazkach pol cm i sie usztywni? |
_________________ Docelowo Pajero II |
|
|
|
 |
|
|